Annonce
Navne

Lis vil takke Margrethe for medaljen på slotspladsen

Lis Skaanning Futtrup Jensen er glad, når der ligger rigtig meget arbejde at gå i gang med. Foto: Kaj Poulsgaard
Corona skal ikke få lov til at bestemme, om Lis Skaanning Futtrup Jensen kommer til København, så til sommer går turen til Amalienborg Slotsplads, Tivoli og Matador-byen på Bakken.
Annonce

Skjern/Ringkøbing: Lis Skaanning Futtrup Jensen kunne torsdag den 1. oktober fejre 40 års jubilæum på Å-Center Syd - Me-Tri/SIS montage.

Den bedrift har nu nu modtaget fortjenstmedaljen i sølv for.

På grund af corona er hun ikke inviteret over til Dronning Margrethe for at takke for medaljen.

Det er hun lidt ked af, for hun er "naturligvis" royal, og ville gerne have haft chancen for at møde Dronning Margrethe.

Men hun har aftalt med en tidligere ansat på Å-Center Syd, at hun alligevel tager til København til sommer, når vaccinationerne forhåbentlig har gjort det mere sikkert at rejse, for "Corona skal ikke få lov til at bestemme, om hun tager til København eller ej".

Annonce

Amalienborg og Matador

- Vi tager ind på Amalienborg Slotsplads og ser, om vi kan få øje på dronningen, så jeg kan takke hende, og så kan vi jo også tage i Tivoli og ud på Bakken og se Matador-byen. Jeg elsker Matador, siger Lis Skaanning Futtrup Jensen.

Hun er født og opvokset i Ringkøbing, hvor hun stadig bor og tager derfor toget til Skjern for at komme på arbejde.

Hun elsker arbejdet på Å-Center Syd, så perioden i foråret, hvor værkstedet var lukket ned, var virkelig dårlig.


Det var forfærdeligt ikke at skulle på arbejde.

Lis Skaanning Futtrup Jensen


- Det var forfærdeligt ikke at skulle på arbejde, siger hun.

Lis har haft mange opgaver på værkstedet. I begyndelsen var det arbejde i træ, hvor hun var med til at fremstille senge. I dag arbejder hun mest med at samle tilbehør til Velux-vinduer, og hun er mest lykkelig, når der ligger en stor dynge dimser foran hende på bordet.

- Hvis der ikke er noget en dag, samler jeg kasser eller strikker. Det er blevet til rigtig mange tæpper, strømper og karklude i løbet af årene. Vi finder altid på noget, og jeg har kun haft gode kolleger og gode værkførere i de mange år, siger Lis Skaanning Futtrup Jensen.

Annonce

Har fået terrasse og have

Til oktober skal Lis gå på pension. Det bliver ingen god dag. Men heldigvis er hun for nylig flyttet til Alkjærparken sammen med sin samlever gennem de sidste 30 år, Peter Holm. Og her er der både terrasse og have.

- Vi havde en fin altan i Damtoften, men det er skønt at have fået en terrasse og en fin grøn have. Den kommer vi til at tilbringe meget tid i, siger Lis Skaanning Futtrup Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Ringkøbing-Skjern

Onsdagens coronatal: Kun én smittet for anden dag i træk

Annonce