Annonce
Hvide Sande

Lis B har solgt butikken: - Jeg har haft 17 fantastiske år

Lis Bank har solgt sin butik i Søndervig, Lis B. Overtgelsen sker først næste år. De nye ejere vil indrette en Coast-butik i lokalerne. Arkivfoto
- Jeg har arbejdet nok, så nu skal der være tid til børnebørn, rejser og golf, siger 63-årige Lis Bank

Søndervig: For næsten 17 år siden sprang Lis Bank ud som selvstændig, da hun åbnede dametøjsbutikken Lis B i Søndervig.

Nu har hun solgt butikken til Coast-kæden.

- De overtager lokalerne omkring 31. januar, men den endelige dato ligger ikke helt fast endnu, fortæller Lis Bank.

Hun er udlært hos Ludvig Hertz, arbejdede i 27 år som butikschef ved Bestseller i Ringkøbing, inden hun åbnede Lis B.

- Jeg har haft 17 fantastiske år med nogle fantastiske kunder. Nu er jeg blevet 63 år og har arbejdet de fleste weekender og helligdage, så nu vil jeg holde noget mere fri. Tiden skal bruges på at spille noget mere golf, rejse mere sydpå, og så skal jeg bruge noget mere tid sammen med min fire børnebørn, så jeg glæder mig og kommer bestemt ikke til at kede mig, siger Lis Bank.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce