Annonce
Ringkøbing

Lillebror vandt overlegent over de store fra Midtjylland

10-årige Nikolaj Kirkegaaard var lykkelig over at få idolet Sylvester Igbouns autograf. Spillerne fra superligaklubben stillede også velvilligt op til billeder og en snak med de unge drenge.

Stjernedyst. Torsdag var der duel på Torvet mellem stjernene fra FCM og de lokale helte fra Ringkøbing IF. Det blev til en knusende sejr til »underdogs?ene«.

Annonce

Holdene skulle blandt andet dyste i scooterringridning, gummistøvlekast og promillehockey. Om RIF-spillerne bestående af Lennard og Kasper Lauridsen, Henrik Juelsgård og den tidligere keeper Lasse Heinze, som nu er at finde hos storebror FCM, havde trænet på forhånd i de utraditionelle discipliner er uvist, men de vandt i hvert fald 4-0.

RIF-spillerne med tidligere målmand Lasse Heinze gav holdet med FCM-profilerne og Christina Hembo baghjul. Her er netop Lasse Heinze tæt på en overhaling af smykkedronningen. Foto: Tommy Kofoed

Det tabende hold bestod af FCM-stjernene Sylvester Igboun, Rilwan Hassan og Francis Dickoh, og så var holdet krydret med Christina Hembo fra Christina Watches. Især i en ridedisciplin trak lillebror fra de store. Det var langt fra Francis Dickohs favoritdisciplin.

Efter stjernetræffet var der brødreduel mellem Kasper og Lennard Lauridsen og så de to Spjald-brødre Jesper og Henrik Juelsgård. Her var Juelsgård-brødrene stærkest og vandt 4-1.

»Man skulle tro, at det var en syg hest, vi fik, men alligevel tror jeg nu mere, at det var en syg kusk. Det må være, fordi jeg er større end de andre - der er ingen anden undskyldning,« sagde forsvarsspilleren efter sin meget langsomme omgang.

Så var der langt mere styr på autografskrivningen hos FCM-spillerne. Det foregik inden stjernetræffet, og Ringkøbings unge valfartede til bordene, hvor stjernene gav deres signatur på alt lige fra bolde til fodboldstøvler.

Annonce

Sly er den bedste

En af de unge drenge, der var beærede over at møde »dem fra TV«, var 10-årige Nikolaj Kirkegaard. Han synes, at det var fedt bare at sige hej til spillerne.

»Min favoritspiller af dem, der er her i dag, er Sylvester. Han spiller bare godt og laver nogle gode indlæg i kampene. Men ham jeg bedst kan lide er faktisk FCMs nummer 14, fordi det er mit nummer i RIF,« forklarede den unge RIF-profil.

Og netop nummer 14 er Midtjyllands andenmålmand Jacob Haugaard. En spiller som den nyindkøbte Lasse Heinze skal kæmpe om pladsen mellem stængerne med.

»Ja, jeg kan godt afsløre, at han ikke er min favoritspiller,« grinede keeperen, som også fortalte, at han er glad for at være tilbage i ulveflokken, og arrangementer som det torsdag var også noget, han havde savnet.

»Det er altid sjovt at komme hjem til Ringkøbing og snakke med de mange unge, glade mennesker. Jeg har jo selv stået der en dag og fået autografer fra blandt andet den tidligere RIF-målmand Thomas Thomsen, så jeg ved, hvordan ungerne har det,« sagde Lasse Heinze, imens han ivrigt skrev autografer.

Annonce

Samlede 160.000 kroner ind

Efter stjernetræf og autografskrivning var der brødreduel mellem brødrene Lauridsen fra Ringkøbing og Spjald-drengene Henrik og Jesper Juelsgård. I den kamp trak Juelsgård-brødrene det længste strå.

»Det havde jeg nu også forventet. En sejr til os havde nok kun givet odds 1,01. Generelt har den her event været anderledes, end hvad vi ellers kommer ud til det. Og det er meget sjovt,« fortalte Jesper Juelsgård.

Han var også glad for at være med til at samle penge ind til de unge spillere i den lokale klub. Det var nemlig hele formålet med de mange aktiviteter. En kunstauktion og et cykelsponsorløb var sammen med en masse andre tiltag med til at samle hele 160.000 kroner ind til klubbens ungdom.

»Det viser, at vores koncept har været en succes, og det er altid dejligt at se, hvordan byen bakker op om vores klub. Vi er yderst tilfredse med resultatet,« forklarede salgschef Lars Bræmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce