Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lille Gucci sparket af mand i hundeskoven i Ringkøbing

Gucci er så småt ved at komme til hægterne efter sparket i hundeskoven i Ringkøbing. Privatfoto
Selv om hunde har lov at gå løse uden snor i hundeskoven ved Ringkøbing, blev en dansk-svensk gårdhund sparket af en mand, så den røg gennem luften.

Ringkøbing: Niårige Gucci ligger hjemme hos sin ejer Helene J. Pedersen i Borris og er så småt ved at komme sig oven på et overfald tirsdag middag.

Den lille dansk-svenske gårdhund var med Helenes kæreste Klaus og hans labrador ude at gå tur i hundeskoven i Femhøjsande øst for Ringkøbing, hvor hunde har lov at gå uden snor, men skal være under kontrol.

- Gucci er utroligt menneskeglad, men har gråmelerede øjne og er en anelse svagtseende, så den går ofte tæt på mennesker, fortæller Helene J. Pedersen, og fortsætter:

- Gucci ser så en mand i skoven, som hun ville hilse på. Normalt spørger vi, om hundene må hilse, men manden kommer ud af det blå, og hundene vil så hilse. Inden min kæreste når at kalde dem til sig, bliver de sparket. Manden losser så hårdt til Gucci, at hun ryger gennem luften og ind i et træ og falder ned på jorden. Gucci bliver liggende og ryster. Luften er banket ud af hende, og hun har store mavesmerter.

Helenes kæreste løber hen og tilser Gucci, og inden han når at få fat i manden, er han væk.

- Kan det virkelig være rigtigt, at nogen, der går tur i en hundeskov, hvor man må forvente løse hunde, bare kan gå og sparke til hundene? Disse hunde er ikke aggressive, men yderst menneskeglade. Én ting er at sætte et knæ op, hvis man bliver forskrækket af en hund, men det her var decideret et spark, siger Helene J. Pedersen.

Hun har overvejet at melde sagen til politiet, men tvivler på, det nytter noget. Hun har dog lagt et signalement af manden ud på sin facebookprofil for at advare andre hundeejere. Manden var iført sort jakke, sort hat, mørkeblå bukser, sorte sko. Han var cirka 183 centimeter, normal af bygning og har skæg.

Lille Gucci ser ud til at være sluppet fra overfaldet uden mén.

- Hun har spist og har rullet sig. Hun er lidt hævet i siden, men hun har det okay, lyder meldingen Helene J. Pedersen ved 18-tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce