Annonce
Fodbold

Lille forbedring fra forårets sæsonpremiere - Spjald tabte kun 3-1

Habib Hussein scorede Spjald IFs trøstmål i nederlaget til Sædding/Guldager. Arkivfoto: Søren Palmelund
Spjald IF åbnede sæsonen i serie 1 med et nederlag på 3-1 udebane mod Sædding/Guldager. Det var et enkelt mål bedre end i foråret, hvor Spjald samme sted tabte 4-1.

Sædding: I foråret tabte Spjald IF sæsonpremieren i serie 1 ude mod Sædding/Guldager med 4-1. Tirsdag aften åbnede Spjald så med et nyt nederlag samme sted.

- Denne gang tabte vi kun 3-1. Og vi var altså meget bedre med i dag, end vi var i foråret. Det var stadig en fortjent sejr til Sædding/Guldager, men vi var bedre med, fortalte Spjalds træner Peter Rewers.

Han mente, Spjald var kommet ok fra start.

- Vi spillede godt med. Der var tilløb til flere chancer, men der var kun en enkelt stor til Emil Riisberg, fortalte Peter Rewers.

I løbet af seks minutter ændrede tingene sig. Sædding/Guldager scorede først til 1-0 på godt hovedstød. Der var ikke noget at stille op. Det blev 2-0 på skud udefra.

- De mål rystede os lidt i resten af første halvleg. Men i pausen troede vi stadig på det. Desværre startede anden halvleg så med et mål til 3-0. Unødvendigt. Vi fik sparket væk i første omgang, men bolden ramte en modstander, og det gav en tilfældig chance. Så var det op ad bakke resten af tiden, sagde Peter Rewers.

Spjald fik scoringen rystet af sig. Resten af kampen spillede Spjald ganske godt. Det gav en reducering kort før tid. Martin Agerbo fandt Habib Hussein med en god bold, da Habib Hussein var rykket på tværs fra venstre side. Habib Hussein fyrede af fra kanten af feltet, og bolden gik i en bue over målmanden efter afretning på en forsvarer.

- Vi nåede at få en chance mere, men det blev ved 3-1. Det var egentlig ok, sagde Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Sædding/Guldager IF-Spjald IF 3-1

Mål: 31. minut: 1-0. 37. minut: 2-0. 47. minut: 3-0. 88. minut: 3-1 ved Habib Hussein. En advarsel til Spjalds Frederik Steffensen efter 81 minutter. Spjald skiftede Jonas Mortensen ind for Thomas Riskjær efter 62 minutter, efter 67 minutter kom Frederik Steffensen på banen for Emil Riisberg, og efter 72 minutter kom Benjamin Steffensen på banen for Mikkel Bilgrav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce