Annonce
Fodbold

Lille forbedring fra forårets sæsonpremiere - Spjald tabte kun 3-1

Habib Hussein scorede Spjald IFs trøstmål i nederlaget til Sædding/Guldager. Arkivfoto: Søren Palmelund
Spjald IF åbnede sæsonen i serie 1 med et nederlag på 3-1 udebane mod Sædding/Guldager. Det var et enkelt mål bedre end i foråret, hvor Spjald samme sted tabte 4-1.
Annonce

Sædding: I foråret tabte Spjald IF sæsonpremieren i serie 1 ude mod Sædding/Guldager med 4-1. Tirsdag aften åbnede Spjald så med et nyt nederlag samme sted.

- Denne gang tabte vi kun 3-1. Og vi var altså meget bedre med i dag, end vi var i foråret. Det var stadig en fortjent sejr til Sædding/Guldager, men vi var bedre med, fortalte Spjalds træner Peter Rewers.

Han mente, Spjald var kommet ok fra start.

- Vi spillede godt med. Der var tilløb til flere chancer, men der var kun en enkelt stor til Emil Riisberg, fortalte Peter Rewers.

I løbet af seks minutter ændrede tingene sig. Sædding/Guldager scorede først til 1-0 på godt hovedstød. Der var ikke noget at stille op. Det blev 2-0 på skud udefra.

- De mål rystede os lidt i resten af første halvleg. Men i pausen troede vi stadig på det. Desværre startede anden halvleg så med et mål til 3-0. Unødvendigt. Vi fik sparket væk i første omgang, men bolden ramte en modstander, og det gav en tilfældig chance. Så var det op ad bakke resten af tiden, sagde Peter Rewers.

Spjald fik scoringen rystet af sig. Resten af kampen spillede Spjald ganske godt. Det gav en reducering kort før tid. Martin Agerbo fandt Habib Hussein med en god bold, da Habib Hussein var rykket på tværs fra venstre side. Habib Hussein fyrede af fra kanten af feltet, og bolden gik i en bue over målmanden efter afretning på en forsvarer.

- Vi nåede at få en chance mere, men det blev ved 3-1. Det var egentlig ok, sagde Peter Rewers.

Serie 1 pulje 9

Sædding/Guldager IF-Spjald IF 3-1

Mål: 31. minut: 1-0. 37. minut: 2-0. 47. minut: 3-0. 88. minut: 3-1 ved Habib Hussein. En advarsel til Spjalds Frederik Steffensen efter 81 minutter. Spjald skiftede Jonas Mortensen ind for Thomas Riskjær efter 62 minutter, efter 67 minutter kom Frederik Steffensen på banen for Emil Riisberg, og efter 72 minutter kom Benjamin Steffensen på banen for Mikkel Bilgrav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce