Annonce
Håndbold

Ligareserver uden energi - Rækker Mølle Håndbolds damer vandt let i Esbjerg

Louise Tobiasen scorede seks af Rækker Mølle Håndbolds 30 mål i Esbjerg mandag aften. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer fik meget let spil i mandagens udekamp mod Team Esbjerg 2 i 2. division damer. Rækker Mølle vandt hele 30-15.

Esbjerg: Der er forskel på, hvornår man møder ligaklubbernes andethold. Mandag var en god dag for Rækker Mølle Håndbold at møde Team Esbjerg 2 på.

- Ja for det var som om, de slet ingen energi havde. Det hang helt givet sammen med, at to af deres bedste spillere havde været med førsteholdet i Bukarest i weekenden, så de var ikke til rådighed. Der var også afbud fra den stærke målvogter Jane Mayes, der tidligere har stået i mål i Tarm/Foersom GF. Så da vi hurtigt kom foran 4-1 og 10-3 efter et kvarter, så vidste jeg godt, vi ville vinde den kamp, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

Ved pausen førte Rækker Mølle 17-9. Det gav mulighed for at eksperimentere i anden halvleg.

- Vi startede med at dække 6:0 i anden halvleg, for Esbjerg havde ikke farlige skytter med. Vi fik også trænet syv mod seks i angrebet. Det fungerede ikke optimalt, så vi vandt kun det første kvarter med 7-5. Men i det sidste kvarter gik vi tilbage til den almindelige offensive opstilling i forsvaret. Det gav straks mere fart i benene. i begge ender af banen - og så kørte vi dem over med 6-1 i de sidste 15 minutter, fortalte Michael Iversen.

Rækker Mølle spiller allerede fredag igen, hvor DHG Odense 2 kommer på besøg.

2. division damer

Team Esbjerg 2-Rækker Mølle Håndbold 15-30

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 8, Louise Tobiasen 6, Maja Bech 4, Line Hansen 4, Ninna Hedegaard 3, Louise Møller 2, Else Jensen 2 og Johanne Brarup 1. Straffekast: Esbjerg 3 (3 mål), Rækker Mølle ingen. Udvisninger: Esbjerg tre, Rækker Mølle fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce