Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ligaerfaren fløjspiller nærmer sig Ringkøbing: Jeg håber helt sikkert, jeg skal spille her

Sascha Juul træner med i Ringkøbing Håndbold, og begge parter synes åbne for muligheden for, at hun skal spille i det vestjyske næste sæson. Foto: Sebastian Engelberth Hansen
30-årig tidligere ligaspiller træner lige nu med i Ringkøbing. Hun håber på en kontrakt med klubben, som også virker interesseret.
Annonce

RINGKØBING: - Det er fint spillet!

Flere prøvespillere træner i denne tid med, når Ringkøbing Håndbold forbereder sig til næste sæsons forsøg på at rykke op i kvindernes håndboldliga. I denne uge har halgulvet i ROFI-Centret så også besøg af fløjspiller Sascha Juul. Hun scorede onsdag træningens sidste mål, da hun fra venstre fløj lobbede bolden over målvogteren og lagde bolden over i det modsatte sidenet.

Målet faldt i god jord hos assistenttræner Nicolas Holst Høstrup, som kvitterede med at klappe tre gange.

Om assistenttræneren og de andre i Ringkøbing Håndbold også fremover kan få lov at klappe ad Sascha Juuls mål, er endnu ikke afgjort. Men fløjen træner med i Ringkøbing, og hun åbner selv for muligheden for at spille for Ringkøbings oprykningsjægere.

- Lige nu håber jeg helt sikkert, at jeg skal spille her. Jeg kan ikke rigtig se mig selv spille andre steder. Jeg er blevet taget sindssygt godt imod. Det vigtigste for mig er at have det godt, og at jeg bliver matchet på håndboldbanen. Indtil nu har det været godt her, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle lede efter noget andet, sagde hun efter onsdag aften efter træning.

Annonce

Rutine fra ligaen og udland

Den 30-årige fløjspiller havde onsdag ingen plan for, hvad sæsonen skulle byde på. Men hvis Ringkøbing er interesseret, er hun også. Og noget kunne tyde på, at klubben ikke er helt afvisende. Formand og sportslig ansvarlig i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl roser Sascha Juuls niveau og hendes rutine.

- Vi er interesserede i alle spillere, som er interesserede i os, og som er på et højt niveau, siger han.


Vi er interesserede i alle spillere, som er interesserede i os, og som er på et højt niveau.

Lars Buhl, formand, Ringkøbing Håndbold


Sascha Juul har tidligere spillet ligahåndbold for Nykøbing Falster Håndbold, og hun har været med til at rykke AJAX København op i ligaen. Lige da københavnerne rykkede op, drog hendes kæreste, Jesper Munk, til Norge for at spille ligahåndbold, og så tog hun med. I norske Arendal har hun spillet divisionshåndbold, og nu er parret så kommet tilbage til Danmark, hvor Jesper Munk skal spille for TTH Holstebro.

Efter Michelle Brandstrup bliver Sascha Juul den sandsynligvis næstældste spiller i Ringkøbing-truppen, hvis fløjen og klubben kan blive enige om en aftale. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Efter oprykning til ligaen, ligakampe og en tur i udlandet fremhæver 30-årige Sascha Juul sin rutine som noget, hun kan bidrage med. Kigger man på holdkortet i Ringkøbing, er de fleste spillere da også i begyndelsen af 20’erne.

- Jeg tror, jeg bliver den næstældste, og der er langt ned til nummer tre. Derudover kan jeg bidrage med altid godt humør, hurtighed og fight, siger Sascha Juul.

Så må tiden vise, om hun også får held til at rykke Ringkøbing op i ligaen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce