Annonce
112

’Licens-mand’ er på spil i Hvide Sande

Arkivfoto: Michael Bager

HVIDE SANDE: Jagten er gået ind på de sorte seere i Hvide Sande. Sådan da.

Torsdag modtog lokalpolitiet i Ringkøbing nemlig to anmeldelser om mistænkelig optræden fra en mand, der udgav sig for at være fra licenskontoret.

Her skal manden have henvendt sig til beboere på Livadiavej og Nørregade, som han viste en form for legitimationskort, der skal bevise hans hverv som licensmand. Et kort folk dog ikke fik lov til at nærstudere.

Herefter oplyste han beboerne om, at de manglede at betale licens. En påstand der hurtigt blev pakket sammen igen.

- Når folk siger, at de har betalt eller kommer med en anden forklaring, så går han igen, siger politiassistent hos lokalpolitiet i Ringkøbing, Bjarne Højgaard.

- Der er ikke noget, der tyder på, at han stjæler fra nogen, så hvad det går ud på, har vi ikke rigtigt fundet ud af. Man kunne jo tro, at der så ville være henvendelser om tricktyveri eller indbrud i forbindelse med henvendelserne, men det har der heller ikke været, siger han.

Manden beskrives som værende cirka 35 år, 180 centimeter høj, af almindelig bygning og med kort, mørkt hår. Han taler dansk og blev torsdag set iført cowboybukser og en mørk jakke.

Ifølge politiets oplysninger skal manden have kørt i en lille rød bil. På Facebook skriver borgere fra Hvide Sande, at der skal være tale om en bordeauxrød Renault. Lokalpolitiet i Ringkøbing modtager gerne henvendelser om bilens registreringsnummer.

Mandens besøg i Hvide Sande torsdag er dog ikke første tilfælde i Ringkøbing-Skjern Kommune. I løbet af de seneste syv dage har der været lignende tilfælde i Ringkøbing, Lem og i Skjern, oplyser Bjarne Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Hotel Falken går et niveau op

Ringkøbing For abonnenter

Galleri-ejer har en vild plan: Jens drømmer om at male en sportsvogn nede på stranden

Annonce