Annonce
Ringkøbing Håndbold

Lettelse at vinde på udebane - Ringkøbing Håndbold tog afgørende ryk med ni mål på stribe i første halvleg

Marie-Louise Sundgaard fik ros af træner Jesper Holmris for en god kamp på højre fløj for Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Ringkøbing Håndbold - Jan Hinnerfeldt
Bagud 4-1 efter knap otte minutter ude mod TMS Ringsted rystede ikke Ringkøbing Håndbold, der på 14 minutter nærmest afgjorde kampen med ni mål på stribe til føring på 10-4.
Annonce

Ringsted: Sidste sæson havde Ringkøbing Håndbold lidt for store problemer på udebane, så træner Jesper Holmris brugte de sidste minutter op til kampen ude mod TMS Ringsted til at snakke om, hvor vigtigt det var at komme godt fra start i lørdagens kamp.

Hallo. Efter små otte minutter var Ringkøbing bagud 4-1.

- Spillet var egentlig ok. Men vi brændte et par gode chancer, og det var faktisk kun det, der var galt. Derfor var vi heller ikke i panik på nogen måde, fortalte Jesper Holmris.

Det viste sig da også, at Ringkøbing Håndbold hurtigt fik kontrol over kampen. 14 minutter senere førte Ringkøbing 10-4.

- Ringsted kunne ikke rigtig komme til gode chancer. Vort forsvar pressede dem til at afslutte på halve chancer, og det hjalp Louise Bak Jensen til en stribe redninger i mål. Alberte Simonsen lukkede fantastisk flot ned for en god højre back, og vi kunne løbe lidt kontra. Så enkelt var det, fortalte Jesper Holmris.

Ringsted gik over til at spille syv mod seks.

- Det gjorde, at kampen blev rodet i perioder. Vi scorede da fire gange i tomt mål. To gange ved Rikke Jochumsen og så et mål af både Michelle Brandstrup og Alberte Simonsen. Men vi brændte også nogle forsøg. Vi skulle have straffet deres syv mod seks hårdere, end vi gjorde, fortalte Jesper Holmris.

Annonce

Tilfreds med spillet men kun i momenter

Han var meget godt tilfreds med spillet - altså i momenter.

- Men der var altså også perioder, hvor vi faldt ud. Og det var i alle faser af spillet. Måske fordi vi hurtigt følte, kampen var afgjort. Vi holdt i hvert fald ikke højt niveau nok af tiden efter min mening, sagde Jesper Holmris.

Han glædede sig over comeback til Nanna Hinnerfeldt, der kom på banen, mens Alberte Simonsen sad ude med en udvisning. Nanna Hinnerfeldt scorede stort set med det samme, og det var en fin opmuntring efter mere end et år ude med en knæskade.

- Marie-Louise Sundgaard spillede igen en god kamp på højre fløj, og Alberte Simonsen var meget stærk. Men det var kun de to, der var på toppen i dag. Men igen - vi vandt på en svær udebane, og det er vi glade for, sagde Jesper Holmris.

1. division damer

TMS Ringsted-Ringkøbing Håndbold 21-27 (8-13)

Målscorere TMS Ringsted: Anne Lundbye 6, Sylvia Gamys 4 (4), Natascha Wollesen 2, Laura Bjaldby 2, Ronja Levisen 2, Louise Lindeløv 2, Julie Gottschalksen 1, Louise Hansen 1 og Sofie Johansen 1.

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Camilla Faartoft 7 (4), Alberte Simonsen 4, Marie-Louise Sundgaard 4, Michelle Brandstrup 3, Rikke Jochumsen 3, Rikke Jensen 2, Sascha Juul 2, Nanna Hinnerfeldt 1 og Marigona Hajdari 1.

Straffekast: Ringsted 5 (4 mål), Ringkøbing 4 (4 mål).

Udvisninger: Ringsted fire, Ringkøbing en.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce