Annonce
Ringkøbing

Lennart Qvist: Jeg vil blive overrasket, hvis jeg bliver væltet

Det vil komme bag på Lennart Qvist (løsgænger), hvis hans udmelding af Venstre kommer til at koste ham udvalgsformandsposten. Foto: Søren Palmelund

Lennart Qvist

Annonce

Ringkøbing-Skjern: Lennart Qvist har ikke spekuleret i, at hans exit fra Venstre kunne bringe hans formands- og næstformandsposter i fare, og han vil blive overrasket, hvis han fratages posterne. Det fortæller han til Dagbladet.

- Jeg er bekendt med, at udvalgsflertallet bestemmer, men baseret på det gode samarbejde, vi har i socialudvalget, vil jeg være overrasket, hvis jeg bliver væltet som formand, siger Lennart Qvist.

Heller ikke det økonomiske perspektiv ved posterne har haft nogen indflydelse på hans beslutning.

- For mig handler det ikke om pengene. Jeg bruger mange timer på social- og sundhedsudvalget, og det er et arbejde, jeg er glad for. Sådan ser jeg det også med videnudvalget, sundhedsrådet og de andre poster, jeg har. Jeg har tænkt mig at levere præcis den samme indsats, som jeg hidtil har gjort.

Lennart Qvist er som løsgænger parat til at samarbejde med alle partier. - Jeg er en del af konstitueringsaftalen, og jeg ser også mig selv som en del af det kommende budgetforlig og det øvrige samarbejde i byrådet. Jeg stiller mig til rådighed for udvalgene og vil gerne fortsætte det gode arbejde, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Kurt fra Holmsland gjorde det: Hole-in-one i strid vestenvind

Annonce