Ringkøbing

Lennart Qvist: Jeg vil blive overrasket, hvis jeg bliver væltet

Det vil komme bag på Lennart Qvist (løsgænger), hvis hans udmelding af Venstre kommer til at koste ham udvalgsformandsposten. Foto: Søren Palmelund

Lennart Qvist

Ringkøbing-Skjern: Lennart Qvist har ikke spekuleret i, at hans exit fra Venstre kunne bringe hans formands- og næstformandsposter i fare, og han vil blive overrasket, hvis han fratages posterne. Det fortæller han til Dagbladet.

- Jeg er bekendt med, at udvalgsflertallet bestemmer, men baseret på det gode samarbejde, vi har i socialudvalget, vil jeg være overrasket, hvis jeg bliver væltet som formand, siger Lennart Qvist.

Heller ikke det økonomiske perspektiv ved posterne har haft nogen indflydelse på hans beslutning.

- For mig handler det ikke om pengene. Jeg bruger mange timer på social- og sundhedsudvalget, og det er et arbejde, jeg er glad for. Sådan ser jeg det også med videnudvalget, sundhedsrådet og de andre poster, jeg har. Jeg har tænkt mig at levere præcis den samme indsats, som jeg hidtil har gjort.

Lennart Qvist er som løsgænger parat til at samarbejde med alle partier. - Jeg er en del af konstitueringsaftalen, og jeg ser også mig selv som en del af det kommende budgetforlig og det øvrige samarbejde i byrådet. Jeg stiller mig til rådighed for udvalgene og vil gerne fortsætte det gode arbejde, siger han.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen