Ringkøbing

Lennart Qvist: Jeg vil blive overrasket, hvis jeg bliver væltet

Det vil komme bag på Lennart Qvist (løsgænger), hvis hans udmelding af Venstre kommer til at koste ham udvalgsformandsposten. Foto: Søren Palmelund

Lennart Qvist

Ringkøbing-Skjern: Lennart Qvist har ikke spekuleret i, at hans exit fra Venstre kunne bringe hans formands- og næstformandsposter i fare, og han vil blive overrasket, hvis han fratages posterne. Det fortæller han til Dagbladet.

- Jeg er bekendt med, at udvalgsflertallet bestemmer, men baseret på det gode samarbejde, vi har i socialudvalget, vil jeg være overrasket, hvis jeg bliver væltet som formand, siger Lennart Qvist.

Heller ikke det økonomiske perspektiv ved posterne har haft nogen indflydelse på hans beslutning.

- For mig handler det ikke om pengene. Jeg bruger mange timer på social- og sundhedsudvalget, og det er et arbejde, jeg er glad for. Sådan ser jeg det også med videnudvalget, sundhedsrådet og de andre poster, jeg har. Jeg har tænkt mig at levere præcis den samme indsats, som jeg hidtil har gjort.

Lennart Qvist er som løsgænger parat til at samarbejde med alle partier. - Jeg er en del af konstitueringsaftalen, og jeg ser også mig selv som en del af det kommende budgetforlig og det øvrige samarbejde i byrådet. Jeg stiller mig til rådighed for udvalgene og vil gerne fortsætte det gode arbejde, siger han.

0/0
Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing

Nønne kommer til byen med ældre kroppe

Ringkøbing

Fotogalleri: Bukkepral i Højmark

Kultur

Forfatter signerer bøger i Bog og Idé

Ringkøbing

Rektor: Omprioritering hænger ikke sammen med lærerfyringer

Ringkøbing

Flot seksender-buk tog prisen på lille vildtparade i Højmark

Ringkøbing

Kvinde og datter blev efterlyst - fundet i god behold

Ringkøbing

Ny isbutik på havnen i Ringkøbing