Annonce
Fodbold

Lems oprykkere sluttede med klart nederlag

Jesper Skak fra Tarm IF til højre scorede igen. Arkivfoto: Henrik Olesen
Det var sidste spillerunde i serie 3 og serie 4, og det bar weekendens program præg af. To lokale hold opgav at stille op.

Serie 3 pulje 32

Kibæk-Skjern 5-0

- Vi er bare ikke gode nok. Vi havde faktisk mest spil fra start, men igen - ud af ingenting kom vi bagud 1-0. Så blev det svært. Ved 3-0 ramte vi stolpen, og sekunder senere lå bolden i mål til 4-0 i stedet for mål til os. Det er lidt noget lort i denne sæson for os, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Serie 4 pulje 60

Lem-Herning Fremad 2-6

0-1 i første minut.

1-1 efter ti minutter ved Anton Sommer på en bold i dybden fra Simon Sandvad.

1-2 efter 21 minutter.

1-3 efter 26 minutter.

1-4 efter 34 minutter.

1-5 efter 38 minutter.

2-5 efter 51 minutter ved Nikolai Tang Albertsen på en ripost efter skud fra Rasmus Holmstrup.

2-6 efter 78 minutter.

- Godt der er vinterpause nu. Vi havde alt for mange afbud til at kunne stille noget op i den topkamp, hvor vi var helt væk i en halv times tid i første halvleg. Et fair resultat. Godt vi var rykket op inden kampen, sagde Lems træner Lars Schmidt.

Vorgod/Barde-Vinding 0-6

- Jeg tror, det var en reaktion på, at vi var reddet. Jeg havde svært ved at stille hold, og spillerne troede, vi ville få en stille og rolig kamp, da Vinding også var reddet. Men Vinding kom med masser af energi, og jeg kunne hurtigt se, det ville gå galt. Det var som om, mine spillere kun kom for at få den obligatoriske pølse og en øl efter kampen, fortalte Vorgod/Bardes træner Johnny Mouridsen.

Troldhede-Rindum 3-0

Rindums nedrykkere meldte afbud, så Troldhede blev noteret for en sejr på 3-0.

RIF 3-Ølstrup 2 3-0

Ølstrup opgav at stille hold, og derfor meldte de afbud. Det betød, at de ikke fik nogen chance for at undgå nedrykning til serie 5. Det kunne de måske have gjort med en sejr.

Serie 4 pulje 77

Ansager-Nr. Nebel 3-5

0-1 efter fire minutter ved Tobias Søllingvraa, der fik bolden lagt til rette af Jonathan Christensen efter godt opspil af Lui Jepsen.

0-2 efter ni minutter ved Jeppe Smed på oplæg fra Jonathan Christensen.

0-3 efter 49 minutter ved Nico Vermehren på hovedstød på en ripost.

1-3 efter 55 minutter.

1-4 efter 56 minutter ved Rasmus Svendsen Matzen på en ripost efter gode driblinger og skud fra Jeppe Smed.

2-4 efter 61 minutter.

2-5 efter 70 minutter ved Jeppe Smed efter lang dribletur.

3-5 efter 89 minutter.

- Jeg havde lidt bange anelser, for hele holdet havde været ude at drikke sneøl fredag. De var ikke lige friske, så derfor valgte vi at køre i bus for ikke at risikere noget. Men det gik alligevel. De første 60 minutter sad vi på. Resten gik der træthed og ævl og kævl i. Men nu er humøret højt igen. Vi fik en god afslutning på en sæson, som vi som oprykkere kan være meget tilfredse med, sagde Nr. Nebels træner Tommy Jepsen.

Agerbæk-Tarm 4-2

1-0 efter 19 minutter.

2-0 efter 25 minutter.

2-1 efter 40 minutter ved Jesper Skak på hovedstød efter indlæg fra Brian Kristensen.

3-1 efter 75 minutter.

3-2 efter 81 minutter ved Simon Christiansen efter indlæg fra Dennis Poulsen.

4-2 efter 90 minutter.

- Vi havde gerne sluttet bedre af. Men Agerbæk var fysisk stærkest, og det var afgørende på en tung og umulig bane, hvor vi aldrig kom til at spille det fodbold, vi helst vil. Det blev for meget duelspil og sparkeri, så det var fortjent, Agerbæk vandt, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce