Annonce
Debat

Lem Kær: Nej, ikke alle tør ytre sig

Lem Kær Test Center. Visualiseringer

Læserbrev: Kære Boi. Jeg kunne lige så godt sige dette her til dig oppe i “Min Købmand” i Velling. Men nu åbnede du selv for den offentlige debat.

Nej, ikke alle er lokale af dem, som har indgivet underskrift umiddelbart. Men det er jo under 10 procent af disse underskrifter. Mange af dem, der bor i andre postnumre, har rødder her på egnen, kan jeg se. Og hvis de skal flytte hjem igen, så vil de nok ikke flytte hjem til en vindmøllepark. Og det har indflydelse på tilflytningen til kommunen. Som jo ikke går så godt.

Sommerhusejere i Stauning, der jo ikke bor her i egnen, men har tilknytningen. Nogle, blandt andre fra det Nordjyske, har selv været igennem det samme og fået stoppet deres mølleprojekter. Heldigt for dem.


Jeg kan godt forstå, nogle vil være anonyme.


De anonyme er nogle, der ikke tør at lægge navn til, dels fordi de har en forretning at tænke på, eller de kan være ansat steder, der arbejder på eller for Vestas eller lignende. Jeg kan godt forstå, nogle vil være anonyme. Se bare på, hvordan der skrives på FB og andre sociale medier. Tonen er ikke altid lige pæn.

Der var en fra Velling, der skrev på Facebook i gruppen "Vi vil i Velling", at man ikke turde ytre sig, hvis man var for projektet, for noget tid siden. En, du kender ret godt. Det gælder også den anden vej.

Boi, jeg vil hjertens gerne have møller, solceller og alt, hvad der kan gøre, at der er en fremtid på kloden for de næste mange generationer. Men det skal gøres ordentligt. Og det skal ikke ligge i Lem Kær, når det kan gøres smartere end det.

Det har ingen betydning, om det ligger tæt på Vestas i Lem, da komponenter til de helt store møller ikke laves her på egnen alligevel. Solceller og P2X hører til i et industriområde og der er mange ledige grunde både i Skjern og Ringkøbing.

Lige nu er det kun for "Møllemafiaens" pengepung, det skal være i Lem Kær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Nu bliver Rute 15 forhåbentlig bredere

Annonce