Annonce
Ringkøbing

Lem får igen bagerbutik: Åbningsdagen er ikke fastlagt endnu

Der er frisk bagerbrød på vej i Lem. Arkivfoto: Michael Bager

LEM: Så er der gode nyheder til folk i Lem, der elsker at køre til bageren for at hente frisk brød.

Efter tre måneder uden et bageri i Lem, er der nu et nyt brødudsalg på vej i de gamle lokaler. Tirsdag lagde Hotel Smedegaarden billeder op fra lokalerne med en hilsen om, at folk godt kan begynde at glæde sig til, at det åbner.

- Der bliver en bagerbutik, som nok bliver kombineret med noget andet, men det kan vi ikke fortælle noget om endnu, siger Stefan Bendtsen fra Hotel Smedegaarden, som oplyser, at hotellet har lejet lokalerne.

Men hvornår der dufter af nybagt brød i butikken, er alt for tidligt at sige. Nu skal lokalerne renoveres, og det må tage den tid, det tager.

- Vi har slet ikke noget tidspunkt endnu, men det er klar, når det er klar, og så slår vi dørene op, forklarer Stefan Bendtsen.

Bageriet i Lem havde sidste åbningsdag 11. august, efter at Inga og Johannes Poulsen havde drevet bageriet i over 33 år.

Af annoncen fremgik det, at den fortsatte drift krævede en ombygning, og det fik parret til at lukke.

Inga og Johannes Poulsen valgte derfor at koncentrere sig om butikken i Skjern, som de har haft i en årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce