Annonce
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Mads Bank Olesen lagde op til det mål, der var med til at sikre Lem et point. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med uafgjort 1-1 hjemme mod topholdet Tarp hjalp Lem Boldklub BK Klitten i toppen af serie 3, hvor Klitten nu har en chance for at rykke op, hvis de slår Blåbjerg i sidste runde. I serie 4 blev Tim GIF sendt tæt på nedrykning, da de tabte 2-1 ude mod Ølstrup G&U 2.

Serie 3 pulje 33

Lem Boldklub-Tarp IF 1-1

1-0 efter 21 minutter ved Jonas Nygaard Nielsen spillet fri ved bagstolpen på en bold fra baglinjen fra Mads Bank Olesen.

1-1 i overtiden.

- Træls med så sen udligning, men det var da godt, vi trods alt kunne hjælpe Klitten i toppen ved at spille uafgjort. Vi spillede en klog kamp, og jeg synes, det var helt i orden, at vi fik point dagen efter, flere havde været til studentergilde, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Tarm IF-Blåbjerg IF 1-6

0-1 efter 16 minutter.

0-2 efter 23 minutter.

0-3 efter 46 minutter.

1-3 efter 60 minutter ved Philip Maigatter på en ripost efter forsøg fra André Behrle.

1-4 efter 69 minutter.

1-5 efter 70 minutter.

1-6 efter 71 minutter.

- Blåbjerg er gode, og det er fortjent, de rykkede op. Vi havde igen et nyt hold, der selvfølgelig lavede nogle fejl. De fejl blev straffet hårdt. Men det var dejligt at se, at der blev kæmpet hårdt for sagen, fortalte Tarms assistenttræner Peter Kirchhecker.

Serie 4 pulje 61

RIF 3-Vorgod/Barde 4-2

1-0 efter 25 minutter ved Mikkel Holk Madsen.

2-0 efter 37 minutter ved Rahim Bin Rafiq.

3-0 efter 41 minutter ved Oliver Jul.

3-1 efter 60 minutter ved Christian Nørgaard Linde på en ripost efter frispark på overliggeren.

3-2 efter 79 minutter ved Jacob Madsen efter godt bandespil med Christoffer Fris.

4-2 efter 81 minutter ved Mads Dalgas.

- I den første times tid spillede vi fantastisk flot, og vi skabte mange chancer. Igen brændte vi alt for meget. Da vi gik ned i tempo, kom Vorgod/Barde godt med. Heldigvis scorede vi hurtigt efter, der blev reduceret til 3-2. Nu skal vi håbe på, at FodboldHoldet eller Skjern GF 2 sætter point til i sidste runde, så vi får en chance for at rykke op, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Det var nok ganske fortjent, for RIF 3 havde mange chancer. Vi fik store chancer i slutfasen, men der var kampen lukket med målet til 4-2, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Ølstrup 2-Tim 2-1

0-1 efter 35 minutter ved Emil Roos, der nåede først på en stikning fra Daniel Baden.

1-1 efter 68 minutter ved Emil Vestergaard, der sled sig fri i feltet efter indlæg.

2-1 i overtiden ved Stefan Lynge Nielsen på noget, der lignede et indlæg.

- Vildt dejligt. Nu er vi næsten reddet. Tim må bare ikke slå RIF 3 på lørdag. Vi spillede ikke specielt godt. Slet ikke fra start. Men da vi kom på 1-1, var det som om, vi spillede os op. Det gav heldigvis en meget sen sejr, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- Nu skal vi slå RIF. Det er helt afgørende, men det er ikke let, for de kæmper med om oprykning. Det var ærgerligt, vi ikke fik point i dag, og så var det et vildt heldigt mål, de vandt på. Nu afgøres det hele på lørdag, fortalte Tims træner Rasmus Voldsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce