Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Mads Bank Olesen lagde op til det mål, der var med til at sikre Lem et point. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med uafgjort 1-1 hjemme mod topholdet Tarp hjalp Lem Boldklub BK Klitten i toppen af serie 3, hvor Klitten nu har en chance for at rykke op, hvis de slår Blåbjerg i sidste runde. I serie 4 blev Tim GIF sendt tæt på nedrykning, da de tabte 2-1 ude mod Ølstrup G&U 2.

Serie 3 pulje 33

Lem Boldklub-Tarp IF 1-1

1-0 efter 21 minutter ved Jonas Nygaard Nielsen spillet fri ved bagstolpen på en bold fra baglinjen fra Mads Bank Olesen.

1-1 i overtiden.

- Træls med så sen udligning, men det var da godt, vi trods alt kunne hjælpe Klitten i toppen ved at spille uafgjort. Vi spillede en klog kamp, og jeg synes, det var helt i orden, at vi fik point dagen efter, flere havde været til studentergilde, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Tarm IF-Blåbjerg IF 1-6

0-1 efter 16 minutter.

0-2 efter 23 minutter.

0-3 efter 46 minutter.

1-3 efter 60 minutter ved Philip Maigatter på en ripost efter forsøg fra André Behrle.

1-4 efter 69 minutter.

1-5 efter 70 minutter.

1-6 efter 71 minutter.

- Blåbjerg er gode, og det er fortjent, de rykkede op. Vi havde igen et nyt hold, der selvfølgelig lavede nogle fejl. De fejl blev straffet hårdt. Men det var dejligt at se, at der blev kæmpet hårdt for sagen, fortalte Tarms assistenttræner Peter Kirchhecker.

Serie 4 pulje 61

RIF 3-Vorgod/Barde 4-2

1-0 efter 25 minutter ved Mikkel Holk Madsen.

2-0 efter 37 minutter ved Rahim Bin Rafiq.

3-0 efter 41 minutter ved Oliver Jul.

3-1 efter 60 minutter ved Christian Nørgaard Linde på en ripost efter frispark på overliggeren.

3-2 efter 79 minutter ved Jacob Madsen efter godt bandespil med Christoffer Fris.

4-2 efter 81 minutter ved Mads Dalgas.

- I den første times tid spillede vi fantastisk flot, og vi skabte mange chancer. Igen brændte vi alt for meget. Da vi gik ned i tempo, kom Vorgod/Barde godt med. Heldigvis scorede vi hurtigt efter, der blev reduceret til 3-2. Nu skal vi håbe på, at FodboldHoldet eller Skjern GF 2 sætter point til i sidste runde, så vi får en chance for at rykke op, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Det var nok ganske fortjent, for RIF 3 havde mange chancer. Vi fik store chancer i slutfasen, men der var kampen lukket med målet til 4-2, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Ølstrup 2-Tim 2-1

0-1 efter 35 minutter ved Emil Roos, der nåede først på en stikning fra Daniel Baden.

1-1 efter 68 minutter ved Emil Vestergaard, der sled sig fri i feltet efter indlæg.

2-1 i overtiden ved Stefan Lynge Nielsen på noget, der lignede et indlæg.

- Vildt dejligt. Nu er vi næsten reddet. Tim må bare ikke slå RIF 3 på lørdag. Vi spillede ikke specielt godt. Slet ikke fra start. Men da vi kom på 1-1, var det som om, vi spillede os op. Det gav heldigvis en meget sen sejr, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- Nu skal vi slå RIF. Det er helt afgørende, men det er ikke let, for de kæmper med om oprykning. Det var ærgerligt, vi ikke fik point i dag, og så var det et vildt heldigt mål, de vandt på. Nu afgøres det hele på lørdag, fortalte Tims træner Rasmus Voldsgaard.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Klitter ryddes for invasiv art: Klegod erklærer rynket rose krig

Klumme

Den dag, Munk knækkede farvekoden: Drengebørn skal da have lyserødt tøj på

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Hvide Sande

Stræk og bøj: Strandfitness giver en god start på dagen

Danmark For abonnenter

Notre Dame var meget tættere på at styrte sammen, end folk almindeligvis ved

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Ringkøbing

Inden ny serie: Anders Aggers interview med 12-årig går viralt i Mellemøsten

Videbæk

Vin og vejr: Lokal vinavler er foreløbig rigtig godt tilfreds med den danske sommer

Sommerland

Forundringens Have udfordrer sanserne: Smid skoene, luk øjnene, spis ukrudt og gå ind i en livmoder

Annonce