Annonce
Videbæk

Leif Sylvester markerer 80-års fødselsdag på pavillonen

Leif Sylvester blev 80 år i april. Han fejrer den runde dag med en maleriudstilling, der kommer rundt i landet og netop nu kan ses på Vestjyllands Kunstpavillon. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

VIDEBÆK: Det er lidt af et kunstnerisk tilløbsstykke, der for tiden kan ses på Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk. Kunstneren, som udstiller, er da også ganske kendt i Danmark. Det er nemlig Leif Sylvester Petersen, som markerer sin 80-års fødselsdag med en udstilling.

Den kendte kunstner, som egentlig er uddannet tømrer, er kendt som skuespiller, men også som en alsidig kunstner, der tegner, maler og laver skulpturer.

Udstillingen, som har titlen ”Tilfældighedernes spil – livets åbne bog”, kan kun ses fire steder. Den begyndte på Sophienholm i Lyngby, hvorefter den kom til Kappelborg i Skagen og nu kan ses i Videbæk, hvorefter den afsluttes i København.

Mange har allerede lagt vejen forbi kunstpavillonen for at se Leif Sylvesters værker, som er malerier, skulpturer, gobeliner, puder, litografier, bøger og plakater. Undervejs kommer der nye kunstværker, da udstillingen sælger godt.

Udstillingen begyndte 29. august og fortsætter indtil 11. oktober 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce