Annonce
Erhverv

Legolands kæmpe millioninvestering udskudt: Ingen Lego Movie World før 2021

Der bliver intet Lego Movie World i sæson 2020 i Legoland Billund. PR-foto: Legoland
Når Legoland åbner den 8. juni, bliver der ikke åbnet op for parkens nye område. På grund af coronakrisen er området endnu ikke færdigt.

Billund: Hvis man er en af dem, der har glædet sig til at prøve de nye forlystelser i Legoland i år, kommer man til at vente til 2021.

Åbningen af The Lego Movie World, Legolands til dato største investering nogensinde på over 100 millioner kroner, er nemlig udskudt til næste sæson, fordi der er en række udfordringer med at få området færdigt.

- Både vi og vores gæster har glædet os rigtig meget til i år, hvor vi skulle åbne et helt nyt område i Legoland. Desværre har coronakrisen betydet, at vores udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år, siger Christian Woller, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

Annonce

Kun 10 procent får adgang

Når Legoland slår dørene op til en ny sæson 8. juni, er det samtidig med en lang række nye sikkerhedsforanstaltninger. En af de ting, der bliver anderledes, er, at man skal booke sit besøg på forhånd.

- Vi er først og fremmest rigtig glade for, at vi kan åbne den 8. juni, hvis alt går, som det skal til den tid. Når vi åbner, kommer vi til at have en begrænsning på antallet af gæster i Legoland, og for at kunne styre det bedst muligt, beder vi vores gæster om at købe billetter på forhånd eller registrere deres besøg med sæsonpas på vores hjemmeside, siger Christian Woller.

Den første åbningsdag bliver kun for gæster med sæsonpas, og her forventer Legoland kun at lukke mindre end 10 % af parkens normale kapacitet ind.

- Vi kender endnu ikke alle kravene fra myndighederne, men vi kommer til at have en række tiltag, som vil være nye for os. Derfor starter vi ud med meget få gæster, og så øger vi gradvist kapaciteten op mod den begrænsning, vi kommer til at have generelt i år for at sikre, at der er rigtig god plads, siger Christian Woller.

Øget rengøring

Selvom kravene fra myndighederne endnu ikke er kendte, er der nogle tiltag, der allerede nu ligger fast.

- Det skal naturligvis være muligt at holde god afstand til de øvrige gæster i Legoland, og det gælder både, når man går rundt i parken, og når man venter på at prøve forlystelserne. Derudover kommer vi til at øge rengøringsintervallet, og der kommer blandt andet til at være håndsprit ved toiletter og forlystelser. Og så er vi selvfølgelig klar til at møde de yderligere krav, der måtte komme fra myndighederne, siger Christian Woller.

Legoland oplyser, at alle gæster med sæsonpas vil få forlænget deres sæson med de første 63 åbningsdage i 2021, så de får det samme antal åbningsdage og dermed også mulighed for at opleve Lego Movie World.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce