Annonce
Sport

LeBron James misser vinderforsøg i sidste sekund

To af NBA's største stjerner, Steph Curry og LeBron James, mødte hinanden tidligt tirsdag morgen dansk tid. Foto: Robert Hanashiro/Ritzau Scanpix
Mesterholdet Los Angeles Lakers førte næsten i hele kampen mod Golden State Warriors, men tabte til sidst.

Efter fem sejre i træk måtte spillerne hos NBA-mesteren Los Angeles Lakers tirsdag morgen dansk tid forlade banen med et yderst marginalt nederlag til Golden State Warriors.

I sidste sekund missede stjernespilleren LeBron James et trepointsforsøg, der kunne have afgjort kampen til Lakers' fordel. Forsøget ramte kurvekanten, men gik ikke i. Derfor vandt Warriors overraskende udekampen med 115-113.

Lakers var ellers i front næsten hele kampen, og i begyndelsen af fjerde quarter var holdet stadig foran med 14 point, men det lykkedes Steph Curry og co. at time comebacket perfekt.

I slutfasen tog holdet sin første føring i hele kampen ved 110-108, og kort efter var sejren en realitet, da LeBron James' forsøg på en "buzzer beater" fejlede.

Kampen blev spillet på den amerikanske helligdag Martin Luther King Jr. Day, der er opkaldt efter den afdøde borgerrettighedsforkæmper.

Det markerede flere af de NBA-hold, som var i aktion, ved blandt andet have budskaber om retfærdighed eller initialerne MLK trykt på opvarmningstøj og/eller kamptøj.

/ritzau/

Annonce
Navne For abonnenter

Efterskoleforstander gennem 34 år springer ud som forfatter: - Om 50 år er bogen fuld af gode historier for mine oldebørn

Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Sport

Sofus fra 5. klasse på Højmark Skole: - Det er meget vigtigere for mig at komme til håndbold igen end at komme tilbage i skolen

Annonce