Digitalt

Lav dine egne film med "Lego Movie 2 Movie Maker".

"The Lego Movie 2 Movie Maker"-sættet giver dig kulisse, figurer og kameraholder, så du selv kan instruere dine helt egne Lego-film. Pr-foto

Lego-filmene var super-duper, og hvis man selv har fået mod på at lave Lego-film, så er det nu blevet en lille smule nemmere. Lego har nemlig lanceret sættet med det mundrette navn "The Lego Movie 2 Movie Maker Set", som giver dig kulisse, karakterer, fartøjer og en app til at lave Lego-film.

Lego-sættet koster omkring 400 kroner, og for det får du ni figurer fra "Lego-filmen 2", en kulisse med to baggrunde og en holder til dit kamera (din telefon). Appen hentes på telefonen, så man kan redigere filmen efterfølgende.

Selve Lego-sættet er nemt at samle og sjovt at lege med, og der er en del af de vigtigste karakterer fra "Lego-filmen 2". Appen er til gengæld for bøvlet og begrænset at arbejde i, og den får forhåbentlig en opdatering. Pr-foto

Fine figurer - dårlig app

Lego-sættet er i sig selv ret fint. Der er de fleste af de vigtigste karakterer fra filmen, og du kan styre dem samt diverse fartøjer med nogle små stænger. Familiens yngste på fem og ni år kunne selv bygge sættet og optage film, men når redigeringen i appen begyndte, begyndte frustrationerne også at melde sig.

Appen er ikke særligt intuitiv opbygget, hvilket er atypisk for Lego, og så er det stærkt begrænset, hvad man kan gøre. Det er muligt at indsætte lidt lyd og visuelle effekter, efter man har optaget færdigt, og det er dét. Appen er desværre heller ikke særligt tilgivende, så hvis man trykker én gang for meget, kan filmen ikke længere redigeres, og man skal begynde forfra.

På plus-siden har "Movie Maker"-sættet fra Lego ret mange populære karakterer fra filmen samlet i ét sæt, og det er nemt at samle og optage sine film. Også for børn. På minus-siden er appen ikke særlig god. Den får forhåbentlig en opdatering, så man kan være lidt mere kreativ i redigeringen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing IF

Ringkøbing IF var endelig målfarlige - scorede fem mål. Desværre var de to af målene selvmål

Tophistorier

Fodbold

Rindum SU og Ringkøbing IF i samarbejde omkring ungdomsfodbolden

Leder For abonnenter

Kære transportminister: Riv nu ikke hele aftalen i stykker

112

Et håb er slukket: Højesteret skal ikke se på vestjysk narkosag, der gav 10 års fængsel

Ringkøbing-Skjern

Trods Stadil-Vedersøs appel: Udvalgsformand står fast på sit nej

Ringkøbing-Skjern

Landbruget er presset af de mange millimeter regn

Annonce