Annonce
Sport

Lasse Møller skifter GOG ud med Flensburg i 2020

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lasse Møller skal fra næste sommer og tre år frem tørne ud for den tyske danskerklub Flensburg-Handewitt.

Lasse Møller skifter fra GOG til Flensburg-Handewitt i sommeren 2020.

Den 22-årige bagspiller har fået en treårig kontrakt med Flensburg. Det skriver den tyske bundesligaklub på sin hjemmeside.

Lasse Møller, som har været skadet i en lang periode, har i denne sæson spillet 16 kampe og scoret 96 mål.

- Hele konceptet her i Flensburg har overbevist mig. Jeg glæder mig allerede meget til at spille for holdet. For mig er denne klub legendarisk, og jeg har siden barndommen fulgt med i, hvad der er sket i Flensburg.

- Klubben har en lang tradition med danske spillere, og det giver mig endnu mere lyst til at skrive min egen historie her.

- Og nærheden til mit danske hjem gør skiftet perfekt for mig, siger Lasse Møller til klubbens hjemmeside.

Flensburg fører i øjeblikket den tyske liga, efter at holdet kun har tabt to kampe i sæsonens hidtil 32 spillerunder.

I denne sæson er Lasse Møller og GOG godt på vej til at indløse en billet til DM-finalen efter en sejr over Skjern i den første semifinale.

I weekenden skal GOG en tur til Skjern, og med uafgjort eller endnu en sejr vil fynboerne være klar til finalen.

I Flensburg kan Lasse Møller se frem til at blive holdkammerat med blandt andre Lasse Svan, Anders Zachariassen og Simon Hald.

Rasmus Lauge, som er i klubben nu, skifter til Veszprem efter denne sæson.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Giv lufthavnen en blød landing

For en god måneds tid siden lykkedes det atter Stauning Lufthavn at holde propellen i luften - i hvert fald for en tid. Den lille lufthavn med den dårlige økonomi fik bevilget et krisetilskud på 2,5 millioner kroner fra byrådet. Vel at mærke oveni de knap to millioner kroner, som kommune i forvejen årligt poster i den. De seneste godt 25 år har kommunen hældt omkring 50 millioner kroner i Stauning Lufthavn, og efterhånden må man spørge sig selv, hvornår kassen skal klappe i. Er det virkelig en kommunal kerneopgave at drive en lufthavn, hvor underskuddet vokser i takt med, at antallet af fly falder? Nu foreslår pilot og tidligere direktør for flyselskabet Cimber, Jørgen Nielsen fra Sønderborg, at lufthavnen omdannes til en flyveplads og eventpark. Han foreslår, at arealerne kan bruges til weekend-arrangementer med bilræs, koncerter, småflysreparationer og flyturisme. Han foreslår også at etablere dronecenter og skoleflyvning, aktiviteter lufthavnen allerede er i fuld gang med. Vel at mærke alle initiativer, som ikke kommer til at koste skatteborgerne knap to millioner i årlig støtte - foruden diverse dyre redningskranse. Prisen er, at lufthavnen ikke vil have samme grad af bemanding som nu blandt andet i kontroltårnet, men igen må man spørge sig selv, hvorfor Ringkøbing-Skjern partout skal have en lufthavn med fuld bemanding? Specielt ikke når alternativet er en prisbilligere løsning, der samtidig kan være rammen om kulturelle arrangementer. Det med kultur er nemlig noget, vi kan her i kommunen. Hvad havne angår, er man nok bedre til fiskeri- og lystbådehavne her i området - end til lufthavne. Kommunen er desuden allerede medejer af Midtjyllands Lufthavn i Karup. Det vil måske være en bitter pille at sluge for nogle, at man ikke kan opretholde en lufthavn, trods de mange millioner man har smidt efter den. Men på et tidspunkt må man trække en streg og erkende, at man ikke skal i den retning og se sig om efter en ny vej. Det kunne passende være den vej som en tidligere flychef - på eget initiativ i øvrigt - foreslår.

Annonce