Fodbold

Lars Schmidt vinder aldrig i Hvide Sande

Andreas Jensen til venstre scorede til 2-0, da BK Klitten vandt 4-2 over Lem Boldklub i serie 3. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Lem Boldklubs træner Lars Schmidt har et kompleks. Så snart han skal spille i Hvide Sande mod BK Klitten, så taber han. Lørdag vandt Klitten 4-2 over Lem Boldklub i serie 3.

Serie 3 pulje 33

BK Klitten-Lem Boldklub 4-2

1-0 efter 17 minutter ved Mathias Hansen på en fin tværbold fra Philip Bay Thøgersen.

2-0 efter 24 minutter ved Andreas Jensen spillet fri med hovedstød fra Jacob Vandborg efter hjørnespark.

2-1 efter 34 minutter ved Thomas Tarpgaard Madsen på hovedstød efter hjørnespark.

3-1 efter 41 minutter ved Emil Bay Jensen i klumpspil i feltet.

4-1 efter 77 minutter ved Sune Poulsen. Han erobrede selv bolden og gik solo, hvor efter bolden blev sendt i mål med et godt skud.

4-2 efter 90 minutter ved Malthe Larsen. Malthe Larsen erobrede bolden, og han tog chancen med en afslutning langt ude fra. Afslutningen blev rettet af i forsvaret, inden bolden gik i mål.

- Fortjent sejr til os. Vi var bedst, og det var dejligt at få en sejr. I starten skulle holdene lige se hinanden an, men så begyndte vi at spille godt, og det gav et klart overtag. Eneste minus var en fiberskade til Jacob Vandborg, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

- Jeg har bare et kompleks med kampe mod Klitten i Hvide Sande, hvor jeg aldrig har vundet som senior hverken som spiller eller træner. Det er træls. Men man kan ikke vinde en fodboldkamp, når man viser så lidt vilje, som vi gjorde. Ikke en eneste spiller kan jeg fremhæve for noget godt. Det var en skidt kamp og et fortjent nederlag, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Faster/Hanning-Blåbjerg 0-5

0-1 efter otte minutter på et godt skud.

0-2 efter 30 minutter i en situation, hvor Faster/Hanning var overbeviste om, der var offside.

0-3, 0-4 og 0-5 i kampens sidste kvarter.

- Blåbjerg var det bedste hold. Ingen tvivl om det. De var skarpe foran mål. Cifrene lyver lidt, for vi havde gode muligheder. Thomas Madsen brændte tre store chancer, og Rasmus Storgaard Hansen og Anders Madsen havde hver en chance, de skulle have scoret på, fortalte Martin Andersen fra Faster/Hanning.

Serie 4 pulje 61

Spjald 2-FodboldHoldet Herning 0-5

0-1 efter 18 minutter.

0-2 efter 50 minutter.

0-3 efter 61 minutter.

0-4 efter 89. minutter.

0-5 efter 90 minutter.

- Vi blev rundbarberet. Vi havde fire-fem pæne chancer i første halvleg, hvor vi slet ikke var skarpe nok. I anden halvleg løb vi tør for krudt mod en meget stærk modstander, fortalte Spjalds trænet Niklas Sørensen.

RIF 3-Troldhede 2-1

1-0 efter fire minutter ved Rahim Bin Rafiq, der blev spillet fri i feltet i et godt angreb.

2-0 efter 29 minutter ved Rasmus Hansen, der bankede bolden flot i mål efter fornemt oplæg fra Rahim Bin Rafiq i godt gennembrud.

2-1 efter 85 minutter ved Ulrik Nørremark på hovedstød efter hjørnespark

- En fortjent sejr. Vi brændte en del chancer. Især Andreas Spangsberg skulle have scoret. En fin kamp af os, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Vi kæmpede godt, men dommeren var imod os. Vi fik underkendt scoring for offside, hvor der ikke var offside, og vi fik advarsel for ingenting. Vi kæmpede godt, men det hjalp ikke noget i den kamp, fortalte Troldhedes træner Fadel Catevic.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF