Fodbold

Lars Schmidt vinder aldrig i Hvide Sande

Andreas Jensen til venstre scorede til 2-0, da BK Klitten vandt 4-2 over Lem Boldklub i serie 3. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Lem Boldklubs træner Lars Schmidt har et kompleks. Så snart han skal spille i Hvide Sande mod BK Klitten, så taber han. Lørdag vandt Klitten 4-2 over Lem Boldklub i serie 3.

Serie 3 pulje 33

BK Klitten-Lem Boldklub 4-2

1-0 efter 17 minutter ved Mathias Hansen på en fin tværbold fra Philip Bay Thøgersen.

2-0 efter 24 minutter ved Andreas Jensen spillet fri med hovedstød fra Jacob Vandborg efter hjørnespark.

2-1 efter 34 minutter ved Thomas Tarpgaard Madsen på hovedstød efter hjørnespark.

3-1 efter 41 minutter ved Emil Bay Jensen i klumpspil i feltet.

4-1 efter 77 minutter ved Sune Poulsen. Han erobrede selv bolden og gik solo, hvor efter bolden blev sendt i mål med et godt skud.

4-2 efter 90 minutter ved Malthe Larsen. Malthe Larsen erobrede bolden, og han tog chancen med en afslutning langt ude fra. Afslutningen blev rettet af i forsvaret, inden bolden gik i mål.

- Fortjent sejr til os. Vi var bedst, og det var dejligt at få en sejr. I starten skulle holdene lige se hinanden an, men så begyndte vi at spille godt, og det gav et klart overtag. Eneste minus var en fiberskade til Jacob Vandborg, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

- Jeg har bare et kompleks med kampe mod Klitten i Hvide Sande, hvor jeg aldrig har vundet som senior hverken som spiller eller træner. Det er træls. Men man kan ikke vinde en fodboldkamp, når man viser så lidt vilje, som vi gjorde. Ikke en eneste spiller kan jeg fremhæve for noget godt. Det var en skidt kamp og et fortjent nederlag, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

Faster/Hanning-Blåbjerg 0-5

0-1 efter otte minutter på et godt skud.

0-2 efter 30 minutter i en situation, hvor Faster/Hanning var overbeviste om, der var offside.

0-3, 0-4 og 0-5 i kampens sidste kvarter.

- Blåbjerg var det bedste hold. Ingen tvivl om det. De var skarpe foran mål. Cifrene lyver lidt, for vi havde gode muligheder. Thomas Madsen brændte tre store chancer, og Rasmus Storgaard Hansen og Anders Madsen havde hver en chance, de skulle have scoret på, fortalte Martin Andersen fra Faster/Hanning.

Serie 4 pulje 61

Spjald 2-FodboldHoldet Herning 0-5

0-1 efter 18 minutter.

0-2 efter 50 minutter.

0-3 efter 61 minutter.

0-4 efter 89. minutter.

0-5 efter 90 minutter.

- Vi blev rundbarberet. Vi havde fire-fem pæne chancer i første halvleg, hvor vi slet ikke var skarpe nok. I anden halvleg løb vi tør for krudt mod en meget stærk modstander, fortalte Spjalds trænet Niklas Sørensen.

RIF 3-Troldhede 2-1

1-0 efter fire minutter ved Rahim Bin Rafiq, der blev spillet fri i feltet i et godt angreb.

2-0 efter 29 minutter ved Rasmus Hansen, der bankede bolden flot i mål efter fornemt oplæg fra Rahim Bin Rafiq i godt gennembrud.

2-1 efter 85 minutter ved Ulrik Nørremark på hovedstød efter hjørnespark

- En fortjent sejr. Vi brændte en del chancer. Især Andreas Spangsberg skulle have scoret. En fin kamp af os, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Vi kæmpede godt, men dommeren var imod os. Vi fik underkendt scoring for offside, hvor der ikke var offside, og vi fik advarsel for ingenting. Vi kæmpede godt, men det hjalp ikke noget i den kamp, fortalte Troldhedes træner Fadel Catevic.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce