Ringkøbing

Lars Kvist fra Ringkøbing og Villy Avinth fra Videbæk har begge lavet hole-in-one

Villy Svinth med stolt smil efter karrierens anden hole-ine-one på det nuværende hul 3 på Dejbjerg Golf Klub. Privatfoto
Både Lars Kvist fra Holmsland Klit Golfklub og Ville Svinth fra Dejbjerg Golf Klub har lavet hole-in-one i denne uge.

Holmsland/Dejbjerg: To lokale golfspillere har lavet hole-in-one på deres hjemmebane i denne uge.

Tirsdag spillede Lars Kvist fra Ringkøbing sin obligatoriske ugentlige runde med 'Tirsdags-Herrer' på Holmsland Klit Golf, og han holede det ultimative slag på hvid hul 9 (par-3 hul på 149 meter).

Lars slog en driver i den stride blæst, og han var sikker på, bolden var løbet over green. Han tog derfor både chipper og putter med for at gøre 'arbejdet' færdigt, da han nåede frem til green.

Lars´ medspillere Ejnar Mikkelsen og Freddy Sunesen havde dog set, at bolden var trillet i hul, men alligevel lod de dog Lars bruge sine tre minutter på at lede efter den famøse bold og til stor underholdning for medspillerne og - ikke mindst - stor jubel for Lars, kunne de derefter afsløre, at bolden faktisk var trillet i hul på første slag!

Den obligatoriske whisky - sponseret af Excellent Wine - blev overrakt efter matchen, og der blev delt ud til alle tilstedeværende i klubhuset.

Mandag slog Villy Svinth fra Videbæk ud på hul 1 i Dejbjerg Golf Klub sammen med Esper Tobiasen, Jens Agerskov og Poul Ernst Vestergaard. Det skulle vise sig at blive en lidt ekstraordinær runde ...

Da de fire herrer kom til hul 3 - et kort par 3-hul på 137 meter- valgte Villy Svinth sit 6-jern, som han med et o.k. slag slog op mod vest-sidevinden. Bolden landede lidt uden for green og løb lige mod hullet, hvor efter bolden blev opslugt af hul og flag. Til stor begejstring naturligvis.

Det er anden gang, at Villy Svinth leverer hole-in-one. Første gang var også på hul 3 i Dejbjerg.

- Det foregik 1. august 1998 med stort set samme hulplacering, fortæller den dygtige og rutinerede golfer fra Videbæk.

Lars Kvist var vildt overrasket over, at bolden var trillet i hul. Hans medspillere sagde intet, før der var gået et stykke tid. Ved siden af Lars Kvist ses putter og jern, som han ville have spillet hullet færdigt med. Privatfoto
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Kæmpe fremgang i Brugsen i Hemmet: Der er ansat mere personale for at følge med

Hvide Sande

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

Erhverv

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Vestjylland For abonnenter

Turister holder købmænd i live

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

112

Badegæst i nød reddet op af havet

Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Annonce