Fodbold

Langsomt spil kostede dumt nederlag

Simon Brogaard Petersen lavede det straffespark, som Ringkøbing IF 2 tabte 1-0 på hjemme mod Horsens i jyllandsserien 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF 2 burde have kørt bundholdet FC Horsens ud af banen i jyllandsserien 2. Men RIF brændte deres chancer, og så vandt Horsens 1-0 på deres eneste chance.

Ringkøbing: Ringkøbing IFs andethold løb ind i en kæmpe skuffelse på hjemmebane i jyllandsserien 2 søndag, hvor RIF tabte 1-0 mod bundholdet FC Horsens 2.

- Forfærdeligt. En kamp vi aldrig måtte tabe, for Horsens var godt nok ikke gode, sagde RIFs træner Allan Mikkelsen.

Han kunne sagtens forklare, hvorfor RIF endte som tabere.

- Fordi vi spillede alt for langsomt. Hele tiden skulle der en masse berøringer til. Havde vi holdt tempo, havde vi kørt Horsens trætte på en time. Men det skete aldrig. Tempoet var så lavt, at jeg tror, jeg selv kunne have fulgt med, og så er det sølle, fortalte Allan Mikkelsen.

Alligevel skulle RIF have vundet. Endda vundet klart.

- Fire gange var vi alene på friløbere mod en målmand, der var ret stor i det. Men to gange afsluttede vi så svagt, at han kunne redde. To andre gange afsluttede vi helt forbi mål. Afslutninger helt uden kvalitet. Gloire Rutikanga havde et frispark på overliggeren. Alt i alt må vi bare sige, at vi skabte alt for lidt mod et bundhold, fortalte Allan Mikkelsen.

Han var skuffet over, at så få spillere tog ansvar.

- Der var i hvert fald ingen, der viste, de er klar til at overtage de ledige pladser på førsteholdet, der bliver næste runde, hvor Kasper Thomsen er ude med en skade, og Lennard Lauridsen har karantæne, lød kritikken.

Og så gik det helt galt 20 minutter før tid. En fejlaflevering i RIFs defensiv gav en friløber til Horsens.

- I første omgang så det ud til, målmand Simon Brogaard havde afværget, men så fældede han alligevel angriberen til straffespark, som afgjorde kampen med scoring til 1-0. Det var kampens eneste chance til Horsens. En virkelig dårlig kamp af os, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Ringkøbing IF 2-FC Horsens 2 0-1

Mål. 70. minut: 0-1 på straffespark. En advarsel til RIFs Christian Abildgaard efter 86 minutter og en til Horsens efter 72 minutter. RIF skiftede Magnus Merrild ud med Mads Dahl Overgaard efter 65 minutter, og efter 80 minutter blev Kasper Lauridsen afløst af Mikkel Holk.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce