Annonce
Fodbold

Langsomt spil kostede dumt nederlag

Simon Brogaard Petersen lavede det straffespark, som Ringkøbing IF 2 tabte 1-0 på hjemme mod Horsens i jyllandsserien 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF 2 burde have kørt bundholdet FC Horsens ud af banen i jyllandsserien 2. Men RIF brændte deres chancer, og så vandt Horsens 1-0 på deres eneste chance.

Ringkøbing: Ringkøbing IFs andethold løb ind i en kæmpe skuffelse på hjemmebane i jyllandsserien 2 søndag, hvor RIF tabte 1-0 mod bundholdet FC Horsens 2.

- Forfærdeligt. En kamp vi aldrig måtte tabe, for Horsens var godt nok ikke gode, sagde RIFs træner Allan Mikkelsen.

Han kunne sagtens forklare, hvorfor RIF endte som tabere.

- Fordi vi spillede alt for langsomt. Hele tiden skulle der en masse berøringer til. Havde vi holdt tempo, havde vi kørt Horsens trætte på en time. Men det skete aldrig. Tempoet var så lavt, at jeg tror, jeg selv kunne have fulgt med, og så er det sølle, fortalte Allan Mikkelsen.

Alligevel skulle RIF have vundet. Endda vundet klart.

- Fire gange var vi alene på friløbere mod en målmand, der var ret stor i det. Men to gange afsluttede vi så svagt, at han kunne redde. To andre gange afsluttede vi helt forbi mål. Afslutninger helt uden kvalitet. Gloire Rutikanga havde et frispark på overliggeren. Alt i alt må vi bare sige, at vi skabte alt for lidt mod et bundhold, fortalte Allan Mikkelsen.

Han var skuffet over, at så få spillere tog ansvar.

- Der var i hvert fald ingen, der viste, de er klar til at overtage de ledige pladser på førsteholdet, der bliver næste runde, hvor Kasper Thomsen er ude med en skade, og Lennard Lauridsen har karantæne, lød kritikken.

Og så gik det helt galt 20 minutter før tid. En fejlaflevering i RIFs defensiv gav en friløber til Horsens.

- I første omgang så det ud til, målmand Simon Brogaard havde afværget, men så fældede han alligevel angriberen til straffespark, som afgjorde kampen med scoring til 1-0. Det var kampens eneste chance til Horsens. En virkelig dårlig kamp af os, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Ringkøbing IF 2-FC Horsens 2 0-1

Mål. 70. minut: 0-1 på straffespark. En advarsel til RIFs Christian Abildgaard efter 86 minutter og en til Horsens efter 72 minutter. RIF skiftede Magnus Merrild ud med Mads Dahl Overgaard efter 65 minutter, og efter 80 minutter blev Kasper Lauridsen afløst af Mikkel Holk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce