Annonce
Videbæk

Langagerlund i Spjald lokal forhandler af kabinescootere

Tony Tobiasen fra Langagerlund Handel & Service kan hjælpe med at finde den helt rette kabinescooter. Pressebillede
En kabinescooter er et lukket elkøretøj, som kan give ældre eller handicappedemulighed for oplevelser og frihed i dagligdagen.
Annonce

SPJALD: Langagerlund Handel & Service i Spjald forhandler, reparerer og servicerer alt inden for elscootere, køretøjer til ældre og elløbehjul - også den lukkede kabinescooter, som er særlig godt egnet til den ældre, handicappede eller gangbesværede borger.

- Med en kabinescooter kan ejeren få en aktiv og uafhængig hverdag, fortæller Tony Tobiasen fra Langagerlund Handel & Service i en pressemeddelelse.


Det er muligt at booke en prøvetur hos os, så man kan opleve den og se, om en kabinescooter kunne være en mulighed”.

Tony Tobiasen


Virksomheden har netop indgået et samarbejde med producenten "Kabinescooter.dk" om salg af kabinescooteren, BACH Delux 26.

- Ældre borgere eller handicappede, som måske ikke længere har bil, er dårligt gående eller afhængige af andres hjælp til eksempelvis indkøb eller andre ærinder, kan med en kabinescooter få noget af deres mobilitet, frihed og selvstændighed tilbage, fortæller Tony Tobiasen.

Annonce

Opladning koster seks kroner

To store sidedøre giver nem adgang til kabinen, hvilket er en stor fordel, og den lukkede, opvarmede kabine betyder, at køretøjet kan bruges året rundt uanset vejret.

Kabinescooteren er elektrisk og kan oplades for få kroner i en almindelig stikkontakt. Typisk koster en opladning, hvor man kan køre omkring 90 km, omkring seks til otte kroner.

Det særlige ved kabinescootere fra virksomheden "Kabinescooter.dk" er muligheden for yderligere tilpasning og ekstraudstyr, så kabinescooteren kommer til at passe præcis til kundens behov og leveres med netop det indhold, som kunden gerne vil have.

- Det er muligt at booke en prøvetur hos os, så man kan opleve den og se, om en kabinescooter kunne være en mulighed”, slutter Tony Tobiasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Cykelforhandler har taget førertrøjen i værnemidler: Først var det håndsprit - nu rives mundbindene væk hos Sahl

Annonce