Annonce
Sport

Landstræneren regner stadig med Mikkel Hansen til EM

Nikolaj Jacobsen ærgrer sig over, at hverken Mikkel Hansen, Toft-brødrene eller Casper U. Mortensen er med til landsholdssamlingen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nikolaj Jacobsen har ikke Paris-stjernen Mikkel Hansen med i denne uges landsholdssamling, men landstræneren regner stadig med den danske stjerne, der er ude med en hovedskade.

LANDSHOLD: Selv om Mikkel Hansen stadig befinder sig hjemme i Paris for at komme sig over en hovedskade, regner landstræner Nikolaj Jacobsen fortsat med, at Hansen kommer sig som forventet og er helt klar til EM i januar.

- Mikkel er i fremgang, og der skulle gerne komme 14 dage nu, hvor Mikkel har et godt forløb, og derefter skulle han kunne spille håndbold igen. Men omvendt er det en hovedskade, og om det tager tre-fire uger eller de to uger, kan jeg ikke sige noget om, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

Mere ved landstræneren ikke på stående fod, men han er heller ikke så pessimistisk, at han forbereder sig på det værst tænkelige scenarie i forhold til EM-slutrunden.

- Der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Det er noget, vi er nødt til at evaluere, når Mikkel er kommet i gang igen. Er der nogen problemer, er vi nødt til at tage vores forbehold, men går alt fint, er der ikke noget ved at gøre mere ved det, siger han.

Annonce

Toft-brødre fraværende

Landstræneren ærgrer sig over flere afbud til landsholdssamlingen.

- Jeg ærgrer mig sindssygt over, at Henrik Toft ikke er her, for han har virkelig gjort det godt defensivt i Paris, siger Nikolaj Jacobsen, der også håber, at storebror René Toft vender tilbage i landsholdsregi efter sin lyskeskade.

- Rene er stadig en af de bedste forsvarere, vi har, mener landstræneren.

Han er desuden i tvivl om, hvorvidt Casper U. Mortensen når at blive aktuel til EM. Barcelona-fløjen har været skadet hele året.

- Kommer vi hen i december, så har han ikke spillet håndbold i et år, og så er det ikke sikkert, han når at komme i spil til EM, siger Nikolaj Jacobsen, der har Magnus Bramming i truppen som gardering for THW Kiels Magnus Landin.

Danmark spiller Golden League mod Frankrig i Aarhus torsdag klokken 20.15.

Lørdag er der kamp mod enten Spanien eller Norge i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce