Annonce
Sport

Landstræner er klar i mælet: Forsvaret skal forbedres mod Ungarn

Landstrænder Nikolaj Jacobsen vil se et bedre dansk forsvar i mandagens kamp mod Ungarn. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Landstræner Nikolaj Jacobsen vil ikke klandre indstillingen mod Island, men vil have defensiven styrket mod Ungarn.
Annonce

Et forbedret dansk forsvar er nøglen til en dansk sejr over Ungarn i den anden kamp i det indledende gruppespil ved EM i Malmø.

Det fastslår landstræner Nikolaj Jacobsen inden skæbnekampen mod ungarerne.

- Det er ikke tit, vi får 31 mål imod os, så der er ingen tvivl om, at vi skal være bedre defensivt, siger landstræneren, der ikke er kommet til at tvivle på sit holds evner.

- Nej, hvorfor skulle jeg det, lyder det kort.

Han mener, at hele truppen havde gjort, hvad den kunne for at hente en sejr mod Island, og derfor vil han ikke klandre nogen for nederlaget.

- Jeg lever efter, at hvis du giver dig 100 procent, så kan du ikke forlange mere. Det er det, jeg forventer af spillerne. Så må vi se, hvad resultatet er, siger Jacobsen.

- Tit taber man, fordi man ikke har gjort sin opgave ordentligt eller været 100 procent klar. Det var ikke tilfældet, understreger han.

Landstræneren går ikke med på vurderingen af, at Ungarn er et svagere hold end Island.

- Det ved jeg ikke, om de er, men jeg ved bare, at Ungarn har voldt Danmark store problemer tidligere. Vi går ind med fuld respekt for den opgave, vi står over for, siger han.

Annonce

Landin vil hurtigt videre

Målmand Niklas Landin startede Island-kampen på bænken efter et par sygedage med en maveinfektion. Han kom i kamp, men fik rødt kort efter et sammenstød i anden halvleg.

Anføreren mener ikke, Danmark skal hænge med hovedet efter nederlaget.

- Vi skal ikke grave os ned bare fordi, vi har én offday. Nu ved vi, at Ungarn står over for os i næste kamp, og hvis vi kan vinde den, så kommer vi tilbage på sporet, siger Landin.

- Som atlet ved man også, at en dårlig oplevelse kan blive vendt til en god oplevelse i næste kamp, og så er det heldigt, at vi ikke skal vente en uge på at spille mod Ungarn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce