Annonce
Sport

Landstræner er klar i mælet: Forsvaret skal forbedres mod Ungarn

Landstrænder Nikolaj Jacobsen vil se et bedre dansk forsvar i mandagens kamp mod Ungarn. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Landstræner Nikolaj Jacobsen vil ikke klandre indstillingen mod Island, men vil have defensiven styrket mod Ungarn.

Et forbedret dansk forsvar er nøglen til en dansk sejr over Ungarn i den anden kamp i det indledende gruppespil ved EM i Malmø.

Det fastslår landstræner Nikolaj Jacobsen inden skæbnekampen mod ungarerne.

- Det er ikke tit, vi får 31 mål imod os, så der er ingen tvivl om, at vi skal være bedre defensivt, siger landstræneren, der ikke er kommet til at tvivle på sit holds evner.

- Nej, hvorfor skulle jeg det, lyder det kort.

Han mener, at hele truppen havde gjort, hvad den kunne for at hente en sejr mod Island, og derfor vil han ikke klandre nogen for nederlaget.

- Jeg lever efter, at hvis du giver dig 100 procent, så kan du ikke forlange mere. Det er det, jeg forventer af spillerne. Så må vi se, hvad resultatet er, siger Jacobsen.

- Tit taber man, fordi man ikke har gjort sin opgave ordentligt eller været 100 procent klar. Det var ikke tilfældet, understreger han.

Landstræneren går ikke med på vurderingen af, at Ungarn er et svagere hold end Island.

- Det ved jeg ikke, om de er, men jeg ved bare, at Ungarn har voldt Danmark store problemer tidligere. Vi går ind med fuld respekt for den opgave, vi står over for, siger han.

Annonce

Landin vil hurtigt videre

Målmand Niklas Landin startede Island-kampen på bænken efter et par sygedage med en maveinfektion. Han kom i kamp, men fik rødt kort efter et sammenstød i anden halvleg.

Anføreren mener ikke, Danmark skal hænge med hovedet efter nederlaget.

- Vi skal ikke grave os ned bare fordi, vi har én offday. Nu ved vi, at Ungarn står over for os i næste kamp, og hvis vi kan vinde den, så kommer vi tilbage på sporet, siger Landin.

- Som atlet ved man også, at en dårlig oplevelse kan blive vendt til en god oplevelse i næste kamp, og så er det heldigt, at vi ikke skal vente en uge på at spille mod Ungarn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce