Annonce
Skjern Håndbold

Landsholdsmålmand roser ny stregspiller: Det er en kvalitetsspiller, Skjern Håndbold har fået fat i

Skjern Håndbold henter bosniske Senjamin Buric ind som afløser for Bjarte Myrhol på stregen de næste to sæsoner. Pressefoto: Skjern Håndbold
Skjern Håndbolds tidligere målmand Emil Nielsen har spillet sammen med Skjerns nye stregspiller Senjamin Buric i HBC Nantes, og han har store roser til Skjerns nyindkøb.

Skjern: - Han minder om Tibor Ivanisevic. Sjov og altid klar til en joke, utrolig snakkesalig, imødekommende, meget social. En super fyr.

Sådan lød Emil Nielsens første karakteristik af Senjamin Buric, som Skjern Håndbold netop har tegnet en toårig kontrakt med.

Emil Nielsen har spillet en enkelt sæson sammen med Senjamin Buric i HBC Nantes.

Annonce

- Det er en kvalitetsspiller, Skjern har fået fat i. Han er en tovejs-spiller, som jeg ser som stærkest i angrebet, hvor han er en rigtig god afslutter, fortsætter Emil Nielsen.

Senjamin Buric er 30 år og bosnisk landsholdsspiller med 74 landskampe. 2013-16 spillede han for Gorenje Velenje, hvor han var med i kampe mod Skjern Håndbold. Der ligger et klip på youtube, hvor man kan se Senjamin Buric score fem gange i en kamp mod Skjern Håndbold.

2016-18 spillede den knap to meter høje stregspiller også for Nantes. Derpå gik turen til de kroatiske mestre fra RK Zagreb. Turen gik tilbage til Nantes en sæson, hvor efter Senjamin Buric vendte retur til Zagreb, hvor han spiller i denne sæson.

Sportschefen har store forventninger

Skjern Håndbolds sportschef Thomas Klitgaard pegede allerede i tirsdags på pressemødet omkring Bjarte Myrhols karrierestop på, at Klitgaard har store forventninger til Senjamin Buric.

- Senjamin Buric har gennem de sidste mange år vist høj international klasse på stregen. Vi har haft fornøjelsen af at møde ham flere gange i Champions League og EHF Cup, hvor vi ofte kom på overarbejde med at kontrollere ham. Buric er en helt anden type end Bjarte Myrhol. Han er god i højden, en stærk screeningsspiller med stor fysik, og så dækker ham glimrende op i midterforsvaret, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Den bosniske landsholdsspiller, der har underskrevet en to-årig kontrakt med vestjyderne, ser frem til at trække den grønne trøje over hovedet.

- Skjern Håndbold er en stor klub i Europa, der har præsteret flot på den internationale scene gennem de sidste mange år. Jeg har store forventninger til skiftet – og det håber jeg også, at fansene har til mig. Jeg skifter til Skjern for at vinde titler, siger Senjamin Buric, der skal danne stregduo med Emil Bergholt.

Senjamin Buric, der er tvillingebror til Flensburg-Handewitt-keeperen Benjamin Buric, har scoret 32 mål i Champions League i denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce