Annonce
112

Landhus syd for Vorgod ramt af brand: Alle rum er totalskadet

- Det er et ubeboet hus. Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt der er nogle, der bruger det, men der har boet mennesker, siger indsatsleder Henning Olesen fra Brand &
En brand brød tirsdag formiddag ud i et landhus sydøst for Vorgod. Da brandfolkene nåede frem, var ilden gået ud i det forladte hus. Nu vil Brand & Redning Midt/Vest forsøge at finde frem til husets ejer.

Vorgod: Der er sjældent røg uden ild, men det var scenariet, da Brand & Redning Midt/Vest tirsdag formiddag modtog en anmeldelse om brand i et – ifølge indsatsleder Henning Olesen ubeboet hus - på Birkelundvej 1 sydøst for Vorgod.

Røgen i huset var så kraftig, at den havde kvalt ilden, inden brandvæsnet nåede frem, fortæller Henning Olesen.

- Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt der er nogle, der bruger huset. Der har boet mennesker, og røgen gik ud gennem alle vinduer, siger indsatsleder Henning Olesen fra Brand & Redning Midt/Vest.

Derfor blev to røgdykkere sendt ind i huset for at undersøge, om der var nogle tilskadekomne eller fangede i røgen. Det var heldigvis ikke tilfældet, forklarer indsatslederen.

Brandårsagen er endnu ukendt, men vurderingen er, at branden kan være opstået i husets soveværelse, som indeholdt ’en masse dyner og ting’. Selvom branden ikke nåede at udvikle sig, er huset hårdt medtaget.

- Alle rum i huset er totalskadet på grund af røg og sod, siger Henning Olesen og fortæller, at der nu skal gang i at undersøge, hvem det tomme hus kan tilhøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjemturen blev stoppet af politiet

Annonce