Annonce
Ringkøbing

Landbobanken forlænger sponsoraftale med RIF

Fra venstre ses Finn Juhl, Klaus Gamst, Henning Bro og Lars Bræmer. Foto: Svend Boye Thomsen

Sponsorat. Ringkjøbing Landbobank har indgået en fem-årig aftale, som skal styrke bredden og eliten i RIF.

Annonce

Ringkjøbing IF behøver ikke spekulere på, hvem der skal være hovedsponsor de kommende år.

Mandag offentliggjorde klubben, at den har indgået en aftale med Ringkjøbing Landbobank, der betyder, at banken fortsætter som hovedsponsor de næste fem år.

Landbobanken har været sponsor for fodboldklubben i flere årtier. Hidtil har man kørt med tre-årige aftaler, men denne gang er aftalen altså fem-årig.

Det glæder Henning Bro, der er formand for Ringkjøbing IF.

»Det giver en stabilitet, for så ved vi, hvad vi har at gøre med og kan lave budgetter efter det. I den forbindelse betyder det meget, at hovedsponsoren er på plads,« siger Henning Bro.

Salgs- og markedschef Klaus Gamst fra Landbobanken vil ikke oplyse, hvor stort sponsoratet er, men han siger, at den nye aftale er større end de tidligere.

»Det, at vi har et divisionshold, er noget, der styrker hele området og er med til at skabe noget synlighed. Det vil vi gerne være med til at bakke op om. For os er det også en naturlig måde selv at være synlige i lokalområdet og vise, at vi er en lokal bank,« siger Klaus Gamst.

Annonce

Store projekter

På Alkjær Stadion er man i disse måneder ved at færdiggøre nye projekter for 12,5 millioner kroner. Det drejer sig om den nye tribune, den nye kunstgræsbane og en gennemgående renovering og tilbygning til det gamle klubhus.

Tilbygningen til klubhuset og renoveringen ventes at være på plads inden klubben spiller sin første hjemmekamp i 2. division den 30. marts, hvor holdet møder Thisted.

Klaus Gamst fortæller, at Landbobanken i den forbindelse har tænkt sig at invitere hele byen til fodbold på stadion.

Blandt andet derfor forventer klubformand Henning Bro også, at der ligefrem kan blive sat stadionrekord til åbningskampen for forårssæsonen.

Finn Juhl, der er formand for den nyoprettede elite-afdeling, glæder sig også over, at sponsoraftalen er faldet på plads.

»Efter en tumultarisk debut-sæson i 2. division skal vi til at finde vores ben rent organisatorisk. Det får vi ro til med den her sponsoraftale,« siger Finn Juhl.

Klaus Gamst understreger, at det har været afgørende for banken, at sponsoratet både kommer eliten og bredden i klubben til gode.

Han fastslår i samme forbindelse, at sponsoratet ikke får nogen betydning i forhold til andre sportsklubbers muligheder for at indgå sponsoraftaler med banken.

»Vi lægger stor vægt på at støtte breddeidrætten generelt, for vi har et utrolig alsidigt sportsliv her i området,« siger Klaus Gamst.

Lars Bræmer, der er sponsor- og eventchef for RIF, roser Landbobanken for at være, hvad han kalder en aktiv hovedsponsor.

»Landbobanken er blandt andet aktive med kampsponsorater og i forbindelse med arrangementer som sportsfesten og fjordløbet. Det betyder også meget for klubben,« siger Lars Bræmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Annonce