Annonce
Erhverv

Landbobank-direktør på pension: Niels Kjær Hansen stopper i marts 2020

Niels Kjær Hansen stopper som direktør i Landbobanken med udgangen af marts 2020. Foto Landbobanken.
Niels Kjær Hansen overlader det overordnede ansvar for Erhvervsafdelingen, privatgrupperne og Hvide Sande-afdelingen til nye kræfter.

RINGKØBING: Landbobankens direktør, Niels Kjær Hansen, der har det overordnede ansvar for Erhvervsafdelingen, privatgrupperne og Hvide Sande-afdelingen, går på pension ved udgangen af marts 2020.

Ud over disse områder har Niels Kjær Hansen også haft ansvaret for flere af bankens produktions- og kundevendte koncepter.

Dette er dog ikke den eneste større ændring i ledelsen af banken, der forestår. Med virkning fra den 1. oktober i år har Landbobanken foretaget en række udnævnelser:

Lars Knudsen udnævnes til ny privatdirektør med ansvaret for det samlede privatkundeområde i hele banken, herunder produkter og koncepter. Lars Knudsen bliver også den overordnede leder af bankens privatkundegrupper på hovedkontoret, Hvide Sande-afdelingen samt bankens pensionsteam på hovedkontoret.

Lars Knudsen er 53 år, og bor i Ringkøbing. Han kommer senest fra en stilling, hvor han har haft det overordnede ansvar for bankens nichekoncepter på hovedkontoret.

Kim Vestergaard Nielsen udnævnes til ny erhvervsdirektør med ansvar for erhvervsafdelingen i Ringkøbing. Han er 34 år og bosiddende i Ringkøbing. Han har hidtil været daglig leder af afdelingen.

Kristian Mølgaard Hockerup udnævnes til ny chef for bankens aktiviteter inden for vedvarende energi og ejendomme, der samles i et nyt kompetencecenter i banken. Han er 36 år, og bor i Ringkøbing. Kristian Mølgaard Hockerup har hidtil været projektfinansieringschef i banken.

Jesper Sand Larsen udnævnes til ny chef for private bankning Ringkøbing med et udvidet overordnet ansvar for bankens lægekoncepter. Han er 40 år, bor i Ringkøbing, og har hidtil været daglig leder af private bankning Ringkøbing.

Der holdes reception for Niels Kjær Hansen den 27. marts i forbindelse med fratrædelsen.

Lars Knudsen bliver ny privatdirektør i Landbobanken.
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dansk gymnastiktøj er et eksport-hit

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Læserbrev

Læserbrev fra fire lokale rektorer: De unge er pressede - pas på dem

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce