Annonce
Erhverv

Lalandiahuse revet væk: Tæt på at melde alt udsolgt

Salget af Lalandia-feriehuse er gået over al forventning. Efter to salgsweekender er der næsten udsolgt. Arkivfoto:Jørgen Kirk
På bare to weekender har næsten 500 feriehuse i det kommende Lalandia i Søndervig fået nye ejere. Salget er gået over al forventning, siger en glad direktør.
Annonce

Søndervig: For anden weekend i træk strømmede folk til Søndervig for at se på feriehuse.

Og mange af dem gik der fra med en underskrevet købsaftale. Det betyder, at Lalandia nu er tæt på at melde udsolgt, fortæller Lalandia-direktør Jan Harrit.

- Salget er gået over al forventning. På forhånd vidste vi godt, at folk ville være begejstrede for at købe hus tæt på Vesterhavet. Men at vi skulle melde næsten udsolgt efter bare to weekender, det havde vi ikke regnet med. Så det har været nogle rigtig glade dage, siger han og fortsætter:

- Vi har faktisk kun nogle enkelte fire-personers huse tilbage. Så hvis man ikke er nået med, så er det nu, man skal kontakte ejendomsmægleren.

Lalandia i Søndervig åbnede for salget af feriehuse i pinsen for de potentielle kunder, der har stået på Nyboligs interesseliste. Her blev 75 procent af husene revet væk.

Denne weekend var der åbent hus for alle interesserede, og her var købelysten altså også stor.

Med lynsalget af de næsten 500 feriehuse er det sikret, at opførelsen af badelandet vil gå i gang, samtidig med at husene bliver opført. Hvis et landsplandirektiv og lokalplanen for området falder på plads som forventet, vil håndværkerne for alvor kunne rykke ind til næste forår.

Det er fortsat planen, at Bay Arch fra Ringkøbing skal slå stregerne til den kommende aquadome, mens amerikanske vandlandsarkitekter vil stå i spidsen for den indvendige indretning. Hvordan det præcist kommer til at se ud, kan Lalandia først afsløre, når godkendelserne er i hus.

Sikkert er det også, at badehotellet med 200 værelser, som også er en del af projektet, ikke vil blive en del af den første etape.

Ifølge Jan Harrit er hotellet taget med i det samlede projekt for at sikre, at det kan opføres, hvis behovet opstår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce