Hvide Sande

Lalandia ser frem til at samarbejde med købmanden

Lalandia-direktør Jan Harrit glæder sig til at åbne et vestjysk Lalandia i Søndervig. Arkivfoto

Der bliver både plads til badeland, legeland og overraskelser, når Lalandia åbner i Søndervig om tre år, lover Lalandia-direktør, der glæder sig over vestjysk partnerskab.

Søndervig: Der bliver skruet op for aktiviteterne, når Lalandia åbner sit tredje danske familieparadis i Søndervig.

Det oplyser Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia.

- Lalandia i Søndervig vil få mange af de aktiviteter, som gæsterne kender fra vores nuværende centre i Rødby og Billund. En stor Aquadome og et Monky Tonky legeland, men vi vil også introducere nogle nyheder. Der vil tillige blive opført knap 500 topmoderne feriehuse og et strandhotel, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Han ser frem til at samarbejde med Søndervig-købmand Keld Hansen om projektet - der kan gøre en ferie ved vestkysten mindre vejrafhængig - ligesom han ser frem til at skabe mange nye arbejdspladser.

Også Keld Hansen glæder sig over samarbejdet, som han har måttet holde hemmeligt gennem flere år.

- Man har set med mange projekter, at de faldt til jorden, fordi investorerne ikke kunne skaffe pengene alligevel. Derfor henvendte vi os fra staten til Lalandia, fordi vi vidste, at de kunne finde ud af det, siger Keld Hansen.

Lalandia skal fremover eje 75 procent af ferieparken og det tilhørende badeland, mens Keld Hansen og familiens selskab står for de 25 procent.

Ferieparken ventes at løbe op i en lille milliard kroner. Projektet fik for et par år siden forkøbsret til golfbanen, som også kan blive en del af det aktive ferietilbud.

Der er allerede over 400 potentielle købere på venteliste til at købe feriehusene, der bliver udbudt til salg i den nærmeste fremtid.

0/0
Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Tophistorier

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde