Ringkøbing

Lalandia hitter i Søndervig: 75 procent af feriehusene er allerede solgt

Administrerende direktør i Lalandia-koncernen, Jan Harrit, er godt tilfreds med den interesse, der i pinsen blev vist for ny feriepark i Søndervig. Foto: Mads Dalegaard
Køberne stod i kø, da Lalandia i weekenden åbnede for salget af sommerhuse ved kommende feriepark i Søndervig. Koncernens direktør vurderer, at 75 procent af husene allerede er solgt.

Ringkøbing: Hvis du drømmer om at blive ejer af et Lalandia-sommerhus i Søndervig, skal du nok ikke bruge for lang tid på at regne på investeringen.

I pinseweekenden blev salget af huse ved den kommende feriepark skudt i gang, og det gik over al forventning, fastslår Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia-koncernen.

Antallet af solgte huse er ikke gjort endeligt op endnu, men Jan Harrit vurderer, at det nok drejer sig om 75 procent. Det vil sige, at Lalandia i tæt samarbejde med Nybolig Ringkøbing har solgt omkring 330 huse i løbet af en forlænget weekend:

- Det er vi meget positive over for, siger den administrerende direktør, der forventer, at samtlige 440 huse er solgt inden udgangen af sommeren i år.

Pinsen var forbeholdt potentielle købere, der på forhånd havde vist interesse for at blive en del af det kommende turistmekka, der i de kommende år skyder op på en græsmark i badebyen.

På søndag er der åbent hus for alle, der gerne vil se nærmere på projektet og en mulig investering i et feriehus.

De var meget tilfredse med de huse, vi har bygget her ude

Jan Harrit, administrerende direktør, Lalandia

Fra 1,4 til 2,4 millioner

Blandt de, der allerede har skrevet under på en hushandel, spores der en tendens til, at det er attraktivt at bo tæt på Nordeuropas største vandland, Aquadome, der ventes at stå klar til indvielse i foråret 2022.

Lige nu er det muligt at se nærmere på prøvehuse, der afspejler udvalget i en prisklasse fra knap 1,4 til godt 2,4 millioner kroner:

- De var meget tilfredse med de huse, vi har bygget her ude, siger Jan Harrit om den generelle respons, der kom fra de inviterede gæster i weekenden.

Det mindste Lalandia-hus i Søndervig har et areal på 48 kvadratmeter og fire faste sovepladser, mens der i den største bolig er 110 kvadratmeter og otte sengepladser at gøre godt med.

Det gigantiske vandland kommer blandt andet til at friste med rutschebaner, bølgebassin samt spapool ude og inde, mens et oplevelsescenter kommer til at byde på legeland, kreativt værksted, trampoliner, klatrevæg, café og restauranter.

Jan Harrit forventer, at de første feriehuse er klar til overdragelse i slutningen af 2020.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce