Annonce
Ringkøbing

Lalandia hitter i Søndervig: 75 procent af feriehusene er allerede solgt

Administrerende direktør i Lalandia-koncernen, Jan Harrit, er godt tilfreds med den interesse, der i pinsen blev vist for ny feriepark i Søndervig. Foto: Mads Dalegaard
Køberne stod i kø, da Lalandia i weekenden åbnede for salget af sommerhuse ved kommende feriepark i Søndervig. Koncernens direktør vurderer, at 75 procent af husene allerede er solgt.
Annonce

Ringkøbing: Hvis du drømmer om at blive ejer af et Lalandia-sommerhus i Søndervig, skal du nok ikke bruge for lang tid på at regne på investeringen.

I pinseweekenden blev salget af huse ved den kommende feriepark skudt i gang, og det gik over al forventning, fastslår Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia-koncernen.

Antallet af solgte huse er ikke gjort endeligt op endnu, men Jan Harrit vurderer, at det nok drejer sig om 75 procent. Det vil sige, at Lalandia i tæt samarbejde med Nybolig Ringkøbing har solgt omkring 330 huse i løbet af en forlænget weekend:

- Det er vi meget positive over for, siger den administrerende direktør, der forventer, at samtlige 440 huse er solgt inden udgangen af sommeren i år.

Pinsen var forbeholdt potentielle købere, der på forhånd havde vist interesse for at blive en del af det kommende turistmekka, der i de kommende år skyder op på en græsmark i badebyen.

På søndag er der åbent hus for alle, der gerne vil se nærmere på projektet og en mulig investering i et feriehus.

De var meget tilfredse med de huse, vi har bygget her ude

Jan Harrit, administrerende direktør, Lalandia

Annonce

Fra 1,4 til 2,4 millioner

Blandt de, der allerede har skrevet under på en hushandel, spores der en tendens til, at det er attraktivt at bo tæt på Nordeuropas største vandland, Aquadome, der ventes at stå klar til indvielse i foråret 2022.

Lige nu er det muligt at se nærmere på prøvehuse, der afspejler udvalget i en prisklasse fra knap 1,4 til godt 2,4 millioner kroner:

- De var meget tilfredse med de huse, vi har bygget her ude, siger Jan Harrit om den generelle respons, der kom fra de inviterede gæster i weekenden.

Det mindste Lalandia-hus i Søndervig har et areal på 48 kvadratmeter og fire faste sovepladser, mens der i den største bolig er 110 kvadratmeter og otte sengepladser at gøre godt med.

Det gigantiske vandland kommer blandt andet til at friste med rutschebaner, bølgebassin samt spapool ude og inde, mens et oplevelsescenter kommer til at byde på legeland, kreativt værksted, trampoliner, klatrevæg, café og restauranter.

Jan Harrit forventer, at de første feriehuse er klar til overdragelse i slutningen af 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce