Annonce
Debat

Lad os nu få sandheden på bordet, Anders Kjærulff

Testcenter Skjern - her får Jens Jensen selv en test af en kollega. Foto: Christian Baadsgaard

Læserbrev: Svar til Koncerndirektør Anders Kjærulff, Region Midtjylland.

En sandhed bliver ikke bedre af, at man pynter på den. Nu står jeg selv med fingrene i kagedåsen hver weekend, mellem jul og nytår hverdag. Hver eneste dag tester vi mellem 170 og 200 borgere, i hurtigtest centret i Ringkøbing Skjern Kommune, så jeg tænker, at jeg ved lidt om, hvad det er, der foregår.

Lokale virksomheder, der ligger i en radius af 0-30 km fra vores testcenter, benytter hver dag lyntesten. virksomheder, der får besøg af kunder, virksomheder, der får en håndværker i huset, borgere, der via deres arbejdsplads er blevet opfordret til at blive testet, det er vores hverdag.

Jeg ved simpelthen ikke, hvordan du kan mene, at det er tilfredsstillende, og en god service for borgere og virksomheder i Ringkøbing Skjern Kommune. På en normal arbejdsdag er vi tre på arbejde, weekender kaldes der ofte flere folk på arbejde, af den ene grund, at vi kan ikke kan følge med til at teste, og give en rimelig ventetid.

Mange borgerne her i Vestjylland har taget opfordringen til sig og bliver testet en gang i ugen. Jeg kan sagtens se fidusen i et supplement til testcentrene med mobile testenheder, det giver rigtig god mening, men du får aldrig kørt 170-200 borgere igennem en mobil testenhed. Så jo, Anders Kjærulff, I har glemt os i Vestjylland, I har forringet vores testmuligheder.


Det ville klæde jer at lytte til os, der er frontpersonale, i stedet for at træffe skrivebordsbeslutninger.


Jeg synes i den grad, det ville klæde jer at lytte til os, der er frontpersonale, i stedet for at træffe skrivebordsbeslutninger.

Som jeg tidligere har skrevet, så er jeg på ingen måde farvet i det her, testcentrene og de mobile testenheder har været i udbud, en ny operatør har vundet, tillykke med det, men vi vil ikke blive ved med her i Vestjylland at blive nedprioriteret. Lad mig bare nævne: I 2018 lukkede I midlertidigt røntgenafdelingen på Tarm Sygehus. I 2020 lukkede I midlertidigt akutklinikken i Ringkøbing, og nu er det så vores lokale testcenter.

Lad os beholde det lokale testcenter, så borgere og virksomheder i kommunen hurtigt og effektivt kan blive testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Ambitiøst talentakademi fyrer to trænere: Afløserne er Skjerns ligatrænere Kasper Søndergaard og Claus Dalgaard-Hansen

Skjern For abonnenter

31-årige Danni skal modernisere Tvindmøllen til fremtiden: - Jeg vil tro, at den også kører om 50 år

Annonce