Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Ingen smittede, så nu er vi rykket under bekymringsgrænsen

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Fredag var der godt nyt til de ældre og deres pårørende, fordi besøgsrestriktionerne på plejehjem og ældrecentre blev ophævet.

Lørdag var også en god dag på corona-fronten. Ud fra Statens Serum Instituts daglige corona-opdatering kan man nemlig se, at der ikke er kommet flere smittede i Ringkøbing-Skjern det seneste døgn. I hele landet er der registreret 274 smittetilfælde i samme periode.

Med ingen nye smittede det seneste døgn har Ringkøbing-Skjern nu 19,5 smittede per 100.000 indbyggere. Dermed kniber kommunen sig akkurat under myndighedernes bekymringsgrænse på 20 smittede per 100.000 indbyggere. I alt ligger 17 af 98 kommuner lige nu under grænsen på 20.

918 personer fra Ringkøbing-Skjern har i løbet af det seneste år været smittet med corona-virus. På landsplan er tallet 204.067.

Statistikken er lavet på baggrund af den almindelige hals-podning – den såkaldte PCR-test. Eventuelt smittede fundet ved lyntesten, hvor man tester via næsen, indgår ikke i statistikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Debat

Kære borgmester: Jeg savner stadig svar

Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Annonce