Annonce
Erhverv For abonnenter

Lønforsikring: Tryg eller overforsikret?

Der er for få danskere, som sætter sig ned og får ordentligt overblik over deres økonomi og konsekvenserne af ledighed, mener Susanne Arvad. En lønforsikring kan være en god idé, men langtfra for alle. Foto: Helloquence/Unsplash

Flere og flere danskere er dækket ind af lønforsikringer, som skal hjælpe på tabet af indtægt, hvis man bliver arbejdsløs. Men det er ikke noget, alle skal tegne, lyder det fra uvildige eksperter, som til gengæld opfordrer til, at vi sætter os mere ind i vores økonomi, og hvad det egentlig betyder for den, hvis vi mister jobbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce