Annonce
Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

86 elever på Ringkøbing Skole afdeling Rindum venter på at blive hentet af deres forældre, fordi deres lærervikar er blevet smittet med coronavirus. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Det er både afdeling Rindum og Alkjær, der påvirkes af, at en lærervikar er blevet testet positiv for coronavirus. Eleverne er tirsdag formiddag blevet isoleret på skolen, men de venter på at blive hentet af deres forældre.
Annonce

Ringkøbing: 86 elever på Ringkøbing Skoles afdeling i Rindum skal hjemsendes, efter en lærervikar er blevet testet positiv for coronavirus.

Der er tale om eleverne i 0.a, 0.b, 4.a og 4.b på skolen. De er tirsdag formiddag blevet isoleret fra de øvrige elever på skolen, og deres forældre er blevet bedt om at hente dem.

Det fortæller Flemming Nielsen, der er fagchef for kommunens afdeling for Dagtilbud og Undervisning.

- Vi går nu i gang med at bede forældrene om i god ro og orden at hente deres børn, der er isolerede. Det, der er rigtig uheldigt i denne sammenhæng, er, at der er tale om en vikar, der har været flere steder, og som også har været til møde med SFO-personalet på afdeling Alkjær. De har været med til et tværgående møde med 35 deltagere inklusiv forældrerepræsentanter, der også sendes til screening, siger han.


Det bliver nok ikke verdens bedste skoleindhold eller SFO-indhold den kommende uge, men vi løser opgaven.

Flemming Nielsen, fagchef for Dagtilbud og Undervisning


Dermed er det ikke kun de 86 elever, men også det meste af ledelsen i begge afdelinger og alt SFO-personale på Spiren og Krummeluren, der hjemsendes.

I alt er der tale om 141 personer.

- Vi er i øjeblikket i gang med at finde ud af, hvordan vi med de resterende lærere på skolens afdelinger kan få klaret, hvad der skal klares, og vi er i gang med at finde personale til at løse opgaven i eftermiddag, når børnene kommer. Det bliver nok ikke verdens bedste skoleindhold eller SFO-indhold den kommende uge, men vi løser opgaven, siger han.

Kommunen har forsøgt at anskaffe sig en testbil, der kan teste de berørte elever og ansatte, men det har ikke været muligt at få i stand.

- Med lidt svineheld og god testkapacitet har vi store dele af personalet tilbage igen hurtigt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern

Annonce