Annonce
Tarm

Lær det selvbetjente bibliotek at kende

Personalet ved Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne inviterer til åbent hus på Tarm Bibliotek.

Tarm: Har du endnu ikke set, hvordan det selvbetjente bibliotek fungerer i Tarm, så er chancen der nu.

Tarm Bibliotek holder åbent hus hele dagen onsdag 26. februar. Den dag er der personale fra 10-17, som vil vise, hvordan selvbetjeningsautomaterne fungerer, og hvordan brugerne finder rundt i biblioteket på egen hånd.

Personalet kan svare på spørgsmål om, hvordan forskellige situationer klares, når der ikke er personale at spørge.

Hvordan man reserverer bøger, hvad man gør, når man får besked om, at bøgerne er kommet?

Der er også introduktion til, hvordan bibliotekets computer skal bruges, når man skal finde en bestemt bog.

- Mange brugere er glade for, at de fleksibelt kan bruge biblioteket over en stor del af døgnet – nemlig fra 7-22 alle dage, men derfor er det alligevel rart, at man kan få svar på de spørgsmål, som dukker op, lyder det fra bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Vi hjælper også gerne med at komme i gang med at bruge de digitale tilbud, biblioteket har. Det er blandt andet E-reolen, Filmstriben og så videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce