Annonce
Tarm

Lægen flytter ind i Tarm

Her i 2019 er Charlotte Bøvin aktuel med femte sæson af "Lægen flytter ind" - denne gang med kvinder. PR-foto

Tarm: Mød den kontante, ærlige og direkte læge Charlotte Bøving fra DR2-programmerne "Lægen flytter ind" på Vestjysk Gymnasium Tarm torsdag 31. oktober kl. 19.

Charlotte Bøving vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne, som er blevet de mest sete DR2-programmer nogensinde. Alle har en mening om programmerne, som ofte viser, hvor lidt der skal til for at sende "helbredet på ret køl".

Som hun siger: "Vi vil alle gerne være her lidt længere". En sætning der i den grad er blevet højaktuel for Charlotte Bøving, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose.

Til trods for sin diagnose har hun siden udgivet bogen "Jeg lever med en udløbsdato - tid til eftertanke, tilgivelse og taknemmelighed" og lavet hele syv forskellige tv-koncepter. I foredraget kommer hun blandt andet omkring alle sine programmer og sin egen opvækst i et hjem med en psykopatisk far.

Bag arrangementet står AOF, LOF, Lyne Aftenskole og GOK Skjern-Tarm. der er entré og ilmelding nødvendig senest 28. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce