Annonce
Tarm

Lægen flytter ind i Tarm

Her i 2019 er Charlotte Bøvin aktuel med femte sæson af "Lægen flytter ind" - denne gang med kvinder. PR-foto

Tarm: Mød den kontante, ærlige og direkte læge Charlotte Bøving fra DR2-programmerne "Lægen flytter ind" på Vestjysk Gymnasium Tarm torsdag 31. oktober kl. 19.

Charlotte Bøving vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne, som er blevet de mest sete DR2-programmer nogensinde. Alle har en mening om programmerne, som ofte viser, hvor lidt der skal til for at sende "helbredet på ret køl".

Som hun siger: "Vi vil alle gerne være her lidt længere". En sætning der i den grad er blevet højaktuel for Charlotte Bøving, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose.

Til trods for sin diagnose har hun siden udgivet bogen "Jeg lever med en udløbsdato - tid til eftertanke, tilgivelse og taknemmelighed" og lavet hele syv forskellige tv-koncepter. I foredraget kommer hun blandt andet omkring alle sine programmer og sin egen opvækst i et hjem med en psykopatisk far.

Bag arrangementet står AOF, LOF, Lyne Aftenskole og GOK Skjern-Tarm. der er entré og ilmelding nødvendig senest 28. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce