Annonce
112

Kvindelig bilist stak af fra trafikuheld - Kom tilbage til tre sigtelser

Modelfoto.

HVIDE SANDE: Man skal tage ansvar for sine handlinger, ellers kommer de og bider en bagi. Det må være lektien for en 33-årige kvinde fra Fredericia, efter at hun onsdag aften klokken 18.55 var involveret i et trafikuheld på Sønderklitvej.

Den 33-årige bilist var på vej sydpå ad Sønderklitvej. Her påkørte hun en forankørende kvindelig bilist fra Oksbøl, som var i færd med at dreje til venstre.

Men i stedet for at stige ud og se til bilisten foran valgte den 33-årige kvinde ifølge politiets oplysninger at stikke af fra ulykkesstedet til fods for at gemme sig i en have.

- Hun kommer selv tilbage efter cirka 30 minutter, og vi får hende testet både for alkohol og narko. Det viser sig, at hun i hvert fald er testet positiv for cannabis og for alkohol, lyder det fra vagthavende hos Ringkøbing Politi.

Den 33-årige kvinde har efterfølgende forklaret politiet, at hun skulle have indtaget alkoholen efter kørslen, men lige lidt hjalp det: Hun er nu sigtet for at have ført motorkøretøj under påvirkning af euforiserende stoffer og for at føre bil under påvirkning af alkohol.

Men her stopper det ikke for den 33-årige bilist. Hun får en sigtelse for overtrædelse af færdselslovens paragraf 9 om, at man skal blive på ulykkesstedet og give den fornødne hjælp.

Føreren af bilen, der var i færd med at dreje til venstre, blev efter ulykken fragtet til Herning Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Viceborgmester: Jeg synes, det er ærgerligt, at Skjern nu mister chancen for at udvikle midtbyen

112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce