Annonce
Ringkøbing

Kvinde og datter blev efterlyst - fundet i god behold

En kvinde, der tirsdag eftermiddag forlod sit hjem ved Ringkøbing med sin to-årige datter i favnen, blev onsdag eftermiddag fundet i god behold. Arkivfoto
Via Facebook blev der onsdag først på eftermiddagen delt en efterlysning af en kvinde fra Ringkøbing-området. Hun og datteren blev kort tid efter fundet.

Ringkøbing: En kvinde fra Ringkøbing-området valgte tirsdag eftermiddag ved 17-tiden at forlade sit hjem med sin to-årige datter i favnen.

Kvinden tog angiveligt ikke sin telefon med, og da hun ikke gav livstegn fra sig, valgte familien onsdag at kontakte politiet og at sende en efterlysning ud via Facebook.

Omkring klokken halv to onsdag eftermiddag blev efterlysningen dog stillet i bero, da Midt- og Vestjyllands Politi fik vished for, at kvinden og datteren var sporet til et sted, hvor de er i god behold.

På netop det tidspunkt var betjente ellers på vej ud til kvindens bopæl for at høre nærmere om, hvad der lå til grund for hendes forsvinden.

Facebook-opslaget er nu opdateret med et glædeligt budskab om, at 'DE ER FUNDET.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce