Annonce
Ringkøbing

Kvickly uddeler fastelavnsboller til 1.000 børn og ældre

Bager Christina Jensen, Kvickly Ringkøbing, med nogle af de mange fastelavnsboller, som her til formiddag blev delt ud til børn og ældre.
I en svær tid må vi ikke glemme de svageste, de yngste og de ældste, samt dem der passer dem, siger varehuschef Jasmin Ticevic. Dejligt at nogen tænker på os, siger enhedsleder Lene Henriksen.

Ringkøbing: Bagerne hos Kvickly har haft travlt i nat. Der er blevet bagt 1.000 ekstra fastelavnsboller, som i løbet af formiddagen blev bragt ud børnehaver og plejehjem, mens dagplejemødre over hele byen har fået bragt fastelavnsboller ud til børnene.

- Jeg synes, at der er en tendens til, at man glemmer de svageste i disse corona-tider, nemlig de yngste og de ældste, samt dem der passer dem. Derfor vil vi gerne give en lille opmuntring i en svær tid, fortæller varehuschef Jasmin Ticevic, Kvickly Ringkøbing.


Vi vil gerne give en lille opmuntring i en svær tid.

Jasmin Ticevic, varehuschef


Han var selv med til at bringe fastelavnsboller ud på institutionerne med mundbind og handsker, så alle coronarestriktioner blev overholdt.

Lene Henriksen er enhedsleder for alle dagtilbud i Ringkøbing.

- Det kan synes som en lille ting at få en fastelavnsbolle, men det betyder meget mere for personalet, end man umiddelbart tror. Vi er i en svær tid, hvor personalet godt kan føle sig presset. Så er det dejligt at mærke, at der er nogen, der har tænkt på en, siger Lene Henriksen.

Natten til fredag får bagerne i Kvickly igen travlt. Da skal der laves fastelavnsboller til de børn, der stadig bliver passet på Alkjærskole, Ringkøbing Skole og Rindum Kjærgaard. Fredag formiddag skal de spise fastelavnsboller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Bombe i minksagen: En af landets største minkavlere indsendte prøver fra smittefrie dyr - Danske Minkavlere tager skarpt afstand fra metoden

Annonce