Annonce
Ringkøbing

Kvickly skal levere dej til SuperBrugsen - butikken får samtidig ansigtsløft til én million kroner

Omkirng én million kroner. Så meget koster det ifølge brugsuddeler Lars Sejr at få SuperBrugsens bagerafdeling og café renoveret. Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing: Der er gang i den i SuperBrugsen. I hvert fald i den ende af butikken, hvor bageriet og caféen er placeret. Det skal nemlig laves helt om, og fremover skal Kvickly i Ringkøbing levere dejen til SuperBrugsen.

- Vi skal være en del af BrødCooperativet, som Kvickly fik sidste efterår, hvor de fik nye diske og glasmontrer. Vores egne diske er 10 år gamle, så vi trængte virkelig også til en udskiftning, og vi glæder os helt vildt til at få noget nyt inventar. Og vi glæder os til at bage det hele selv, siger brugsuddeler Lars Sejr.

Kvickly skal levere dej på køl og frost, og så skal SuperBrugsen selv hæve dejen og bage den.

- Det er ingen hemmelighed, at det brød, de har i Kvickly, er rigtigt godt. Og når vi nu er i samme "hus", giver det god mening at have det samme koncept for begge butikker. Det bliver mega spændende, siger han.

Også SuperBrugsens café er i gang med at blive renoveret.

- Der er blevet malet, så den kommer til at fremstå mere lys og venlig. Der kommer i øvrigt også nyt inventar til caféen, siger Lars Sejr.

Fredag 1. november skal både den nye café og det nye bageri stå klar.

- Vi glæder os. Det er en investering på lige omkring en million kroner, og det er fedt, at man både vil investere i Kvickly og i os. Det er også to butikker, der går godt. Vi er glade for, at vi nu kan etablere det her samarbejde. Jeg tror på, det bliver godt, siger brugsuddeleren.

Det bliver desuden Morten Nordestgaard, der skal levere dejen. 1. november begynder han som bagermester i Kvickly Ringkøbing. Han har tidligere arbejdet i Ringkøbing, hvor han drev Hvidbergs Bageri i Østergade.

Det hidtidige inventar var 10 år gammelt. Derfor glæder brugsuddeleren sig til at få noget nyt. Foto: Jørgen Kirk
- Caféen bliver lys og venlig, siger brugsuddeler Lars Sejr om renoveringen. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Præmie til to millioner: Så har Cassia og Charles fået nøglerne til deres drømmehus

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Ringkøbing-Skjern

Steenberg glæder sig: Et skridt i den rigtige retning at åbne for tyske turister

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce