Annonce
Ringkøbing

Kvickly donerer mindst 100.000 kroner til Ringkøbings handelsliv

Jasmin Ticevic blev "Årets Leder" i Kvickly 2020 for Jylland og Fyn. Det blev naturligvis fejret i butikken. Foto: Kvickly
Kvickly-forretningerne i Danmark har valgt at bruge overskuddet fra deres nonfood-afdelinger under corona-nedlukningen til gavn for det lokale handelsliv. I Ringkøbing er det "Årets Leder", Jasmin Ticevic, der får æren af at donere mindst 100.000 kroner til handelslivet i Ringkøbing.

Ringkøbing: - Jeg fik helt ondt i maven over at se de mange corona-lukkede butikker, da jeg sammen med min familie gik en tur gennem gågaden i Ringkøbing i lørdags, siger varehuschef Jasmin Ticevic.


Det lokale handelsliv er med til at gøre Ringkøbing til den fantastiske by, den er. Hvis der ikke var et godt lokalt forretningsliv, så var Kvickly intet.

Jasmin Ticevic


- Det lokale handelsliv er med til at gøre Ringkøbing til den fantastiske by, den er. Hvis der ikke var et godt lokalt forretningsliv, så var Kvickly intet, siger Jasmin Ticevic.

Derfor er han også utrolig stolt over, at Kvickly-forretningerne i Danmark har valgt at bruge overskuddet fra deres nonfood-afdelinger under corona-nedlukningen til gavn for det lokale handelsliv.

- I Ringkøbing bliver det indtil videre til mindst 100.000 kroner, og hvis nedlukninger bliver forlænget, bliver det til mere. Jeg kan godt forstå, at mange butiksejere er utilfredse med, at for eksempel Kvickly og Bilka kan sælge nonfood-varer under nedlukningen. Men det er jo ikke os, der laver reglerne. Men derfor synes jeg også, at det er en rigtig god beslutning, som ledelsen i Coop har truffet, og jeg glæder med til at aftale med købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen, hvordan vi bedst bruger pengene til gavn for byen, siger Jasmin Ticevic.

Annonce

Årets Leder.

Jasmin Ticevic - og medarbejderne i Kvickly - kan i øvrigt glæde sig over, at Jasmin Ticevic, der om et par måneder har været varehuschef i to år, netop er blevet valgt til "Årets Leder" i et Kvickly-områder der dækker en del af Jylland og Fyn.

- Vi varehuschefer mødes jo heller ikke fysisk med vores direktør for tiden, så jeg blev da noget overrasket, at han pludselig sagde, at det var mig, der var blevet valgt til "Årets Leder". Der er jo mange i flokken, der har noget mere erfaren end mig. Så jeg blev både rørt og stolt. Men det er jo også vigtigt at huske på, at jeg ikke kan være en god leder uden fantastiske medarbejdere, siger Jasmin Ticevic.

Jasmin Ticevic, der bor i Ringkøbing, blev oprindeligt uddannet i Superbrugsen i Ringkøbing, der siden blev til Kvickly. Han var souschef i Grindsted i et par år, før han blev hentet tilbage til Ringkøbing, da Thorkild Thormann gik på pension.

Han fik prisen som året leder af flere grunde. Dels fordi, det går rigtig godt for Kvickly i Ringkøbing, men mest fordi han er god til se mulighederne for medarbejderen individuelt og til at uddelegere ansvar. Han sender talenter videre, og er synlig i området. I sidste uge uddelte han og Kvickly for eksempel 1000 fastelavnsboller til lokale borgere som et lille lyspunkt under corona-krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Tarm

Brændte dæk og madrasser giver stor bøde

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

KD mødte møllekritiske borgere: I skal vide, at debatten om testcentret slider på lokalsamfundet

Annonce