Annonce
Ringkøbing

Kurbadsgæster og konferencegæster supplerer hinanden - der skal være travlt på Fjordgården året rundt.

Det er Martin Stubkjær (tv) fra ejerfamilien, der har været projektleder på kurbadsbyggeriet. Kurbadsgæster og konferencegæster kommer på forskellige tidspunkter af året og supplerer hinanden, forklarer Fjordgårdens direktør Brian Madsen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Kurbadsgæster og konferencegæster supplerer hinanden - der skal være travlt hele året rundt.
Annonce

Ringkøbing: I folkemunde har Hotel Fjordgården altid bare heddet Fjordgården. Nu er det så også blevet det officielle navn med undertitlerne kurbad-hotel-konference.

- Vores hovedaktiviteter bliver fremover konferencer og kurbad samt selvfølgelig selskaber og hotelgæster. Konferencer og kurbad supplerer hinanden. Konferencerne er, når der ikke er corona, fra august til oktober og igen fra februar til maj, mens kurbadsgæsterne er i de mørke måneder, oktober til marts, hvor folk kan ligge i varmt vand og nyde det, mens det rusker udenfor. Med kurbad og konferencer kan vi bedre bruge personalet rationelt, forklarer direktør på Fjordgården, Brian Madsen.

Med kurbadet håber Brian Madsen at kunne tiltrække mange feriegæster fra Østjylland og Sjælland, der vil gå efter de flotte faciliteter og den smukke natur.

- Vores ejere har puttet godt 20 millioner kroner i det nye kurbad. Vi skulle have åbnet i maj, men coronaen har forsinket os med mange af leverancerne, så nu åbner vi den 17. juni. Sidst i august holder vi så en åbningsreception for særlige gæster, fortæller Brian Madsen.

Hotel Fjordgaarden hedder nu kun Fjordgården og har fået et nyt logo, der skal forestille højdekurver. Foto: Søren Palmelund
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Politiet beder om hjælp: To dekorerede figurer savner deres ejer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Politisk top langer ud: Sommerpakke rammer skævt og skal laves om nu

Annonce