Annonce
Ringkøbing

Kurbadet gør klar til kunderne: Fjordgaardens første weekend med åbent er udsolgt

Kurbadshotellet på Fjordgaarden genåbner på mandag, og bassinerne er klar til gæsterne, forsikrer hoteldirektør Brian Madsen. Foto: Søren Palmelund
Kurbadet på Fjordgaarden er klar til at tage imod gæsterne fra på mandag. Direktør håber på god sommer og på, at gæsterne bliver lidt længere.

RINGKØBING: Gæsternes myldren frem og tilbage er noget, som man ser frem til på Fjordgaarden, som åbner fuldt op i næste uge. Hoteldelen er allerede åben, mens kurbadet genåbner på mandag. Åbningen var egentlig planlagt til Kristi himmelfartsferien.

- Men vi vil gerne være sikre på, at håndværkerne er helt færdige, og alt er helt klart i kurbadet. Gæster, der i forvejen bor på hotellet, inviterer vi inden for i kurbadet, så de kan få en fornemmelse af tilbuddene der, siger Brian Madsen, direktør på Fjordgaarden.


Annonce

Men vi vil gerne være sikre på, at håndværkerne er helt færdige, og alt er helt klart i kurbadet.

Brian Madsen, hoteldirektør


Kurbadet er et nyere tiltag på Fjordgaarden og åbnede i august sidste år. På grund af den omfattende nedlukning nåede det kun at holde åbent i et lille halvt års tid.

I kurbadet, hvor naturen er inviteret inden for med blandt andet materialer som sten, træ, is og ild, kan gæsterne for eksempel få varmen fra stedets mange saunaer, nyde udsigten fra tagterrassen, mens man ligger i det 36 grader varme Fjordbassin, eller få behandlinger til krop og ansigt både alene og i selskaber.

Hotelchef Sussanne Dyrby Højlund er helt klar til at byde gæsterne inden for i kurbadet. Foto: Søren Palmelund

- Selvom vi har 650 kvadratmeter at gøre godt med i kurbadet, sætter vi en grænse ved i alt 100 gæster derinde for at være på den sikre side. Vi vil helst, at der er god plads mellem folk, men vi har ikke krav om mundbind i kurbadet, siger direktøren.

Plads til flere

Selv om en ny sæson er i sigte, betyder det ikke en række nye tiltag i kurbadet. For ejerkredsens investeringer på 30 millioner sidste år skal først tjene sig hjem, lader direktøren forstå.

- Vi har dog en ny behandling, Mental Wellness, til gæsterne. Det tror vi, at der er mange, som trænger til ovenpå det sidste år. Vi også to dufte, som der bruges i behandlingerne, og som skal symbolise den ro, man finder her, og tætheden på fjorden. Det er roen og en pause fra en travl hverdag, som folk kommer her for, siger han.

Brian Madsen er fortrøstningsfuld med hensyn til den kommende sæson. Medmindre da nye store nedlukninger kommer på tværs. For det vil koste dyrt på bundlinjen og i blandt andet lønudgifter, som alene løber op i 300.000 kr. månedligt.

- Som det ser ud nu, er åbningsweekenden i kurbadet booket fuldt op. Det er på samme niveau som ellers, men vi har plads til flere på selve hotellet, forklarer han.

Annonce

De købestærke

På hotellet er håndværkere i gang med at renovere en række af hotellets værelser. 27 ud af 98 helt præcist.

- Vi går fra en til seks juniorsuiter. Vi kan mærke, at mange af vores kurbadsgæster, som især kommer fra Østjylland og Sjælland, gerne vil betale lidt ekstra for værelset, siger direktøren.

Hotel Fjordgaarden udvider antallet af juniorsuiter fra en til seks. Alle med badekar på værelset. Foto: Søren Palmelund

Kurbadets gæster beskriver Brian Madsen som købestærke personer og for manges vedkommende mellem især 20 til 45 år. Alle med interessen for livsstilsoplevelser til fælles. Og netop dem satser Fjordgaarden på i endnu højere grad udover konferencer og selskaber.

Annonce

Juli tegner godt

Restauranten er opgraderet med 40 ekstra pladser til 140 og interiør og møbler, der matcher det øvrige på hotellet.

- Dem, der kommer her, køber ikke kun en sodavand, men derimod en vinmenu. Sidste år oplevede vi også, at vores gæster gerne blev her i fire til fem dage og havde os som base. Den slags gæster vil vi gerne have endnu flere af, lyder det fra Brian Madsen, der er optimistisk med hensyn til sommersæsonen, også selvom corona måske spænder ben for udenlandske gæster.


Sidste år oplevede vi også, at vores gæster gerne blev her i fire til fem dage og havde os som base.

Brian Madsen, hoteldirektør


- Vi er i fuld gang med markedsføringen, og jeg kan allerede sige, at juli tegner rigtig godt.

Kurbadsgæsterne kommer for afslapning, ro og en pause fra hverdagen, fortæller hoteldirektør Brian Madsen. Foto: Søren Palmelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce