Annonce
Ringkøbing

Kunstpartiet indtager Ringkøbing

Kunstpartiets Giuseppe L. Bonifati prøver at råbe danskerne op. Foto Kunstpartiet.

Fredag den 9. februar kan du møde kunstnere, der med sang og performance stiller skarpt på politikkens verden.

Annonce

RINGKØBING: Kan kunsten bruges som et forsvar mod en tid, "præget af selvoptagethed og aggression"?

Bedøm selv! Fredag den 9. februar får folk i Ringkøbing nemlig chancen for at møde Kunstpartiet - hvilket vil sige Giuseppe L. Bonifati, bakket op af pianisten Claudio Passilongo, Alberto M. Guinaldo og Linda Sugataghy.

Den 31-årige italienske performancekunstner har siden januar 2016 huseret i Holstebro og omegn under sit alias "Jeppe", støttet af "førstedamen", ungarske Linda Sugataghy fra den internationale DOO Performing Arts gruppe.

Deres mål er at samle folk ved hjælp af kunsten; og til det formål har Giuseppe Bonifati altså etableret Kunstpartiet i samarbejde med blandt andet Holstebro Kommune, en række andre jyske kommuner, og blandt andet Kunstfonden og Aarhus 2017.

Faktisk stillede Kunstpartiet "Jeppe" op som borgmesterkandidat i Holstebro, hvor han skabte en vis opsigt med sit vrøvle-dansk og partiets logo, en tomat.

Han kunne dog ikke smykke sig med de gyldne kæder efter sidste års kommunalvalg. Men Kunstpartiet vil også gerne vise en anden side af politik - og det er den, man møde fredag den 9. februar klokken 19.00 på Ringkøbing Bibliotek.

Her vil man kunne opleve hans show "Ciao, ciao bambini", der portrætterer politikkens verden med dens forførelse og overbevisning af vision og mærkesager på en måde, der gør op med den klassiske teaterform.

Der er gratis adgang til forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce