Kultur

Kunst på tværs: Lokale kunstnere udstiller hele fem steder på én gang

Jens Mathiasen har en udstilling i udstillingen, hvor han viser værker fra hele sin 50 år lange karriere som kunstner. Privatfoto.
For femte år i træk holdes der udstilling på fem forskellige lokaliteter i den nordlige del af kommunen.

VESTRUM: Der bliver masser af kunst at se i den nordlige del af kommunen i dagene den 30. maj til den 2. juni.

For femte år i træk inviterer en række lokale kunstnere nemlig trofaste "gengangere" og nye interesserede til at besøge udstillingen Kunst på Tværs i VestRum, der i år udstiller fem forskellige steder.

Som sædvanlig er Stinnes Gamle Lade i Hvingel udstillingens omdrejningspunkt;

Her kan man mødeLene Helledie, Henrik Vilhelm Voldmester, Anne Brodersen, Yrsa Aakær, Jan Torstenson, Hanne og Jens Mathiesen, Gert Skyt, Gunner Gregersen og Helle Borum.

Jens Mathiesen har en udstilling i udstillingen, hvor han viser billeder fra et kunstnerisk virke, der strækker sig over mere end 50 år.

På de fire andre udstillinger i Muldbjerg Mølle, I.C. Christensens Hus i Hee, Tim Stationsbygning og Vedersø Klit Badehotel udstiller både lokale kunstnere og kunstnere fra Vest- og Midtjylland.

Samlet set spænder Kunst på tværs meget vidt: Man kan se malerier, akvareller, skulpturer, grafik og kunsthåndværk. Udstillerne er både etablerede kunstnere og kunstnere, der er på vej frem.

Udstillingen er åben i Kr. Himmelfartsferien, og der er gratis adgang klokken 13 til 17.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte