Annonce
Tarm

Kunst med Udsyn fra bymidte

Den nye skulptur er nu døbt "Udsyn". PR-foto

Ådum: Ved Ådums åbne dag midt i september var der stor tilstrømning til afsløringen af et nyt kunstværk i granit. Skulpturen er skabt af en kunstner i Skive og blev placeret på hjørnet af Grøntoften. Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern kommune Erik Viborg holdt indvielsestalen.

Skulpturen har nu ud fra indkomne forslag i en konkurrence fået navnet "Udsyn". Vinderen blev Birthe Lynggaard. Hendes begrundelse er følgende: "Jeg synes, den ligesom kigger ud på alt omkring sig, og det kan jo også symbolisere, at Ådum har øje for andre!"

- Vi synes faktisk i Kunst- & Skulptur gruppen, at det er en rigtig fin begrundelse, udtaler Niels Møller Hansen på vegne af gruppen.'

- Det er jo sådan med kunst, at man ikke altid skal kunne se, hvad den viser, men at alle kan have deres egen opfattelse. Gruppens ønske er, at alle skulpturer i Ådum bliver til glæde for borgerne samt gæster, der kommer til eller igennem byen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce