Annonce
Ringkøbing

Kunne være værre: 11 bilister blitzet på syv timer

Lederen af færdselspolitiet ved Midt- og Vestjyllands Politi, vicepolitiinspektør Henrik Glintborg, melder om 11 bilister, der blev afsløret ved fartkontrol i Ringkøbing-området i løbet af tirsdagen. Arkivfoto: Morten Stricker
Færdselspolitiet havde tirsdag en fotovogn parkeret på to strækninger i Ringkøbing-området.
Annonce

Ringkøbing: - Vi har i sandhed set det, der var værre.

Sådan lyder den umiddelbare kommentar fra lederen af færdselspolitiet ved Midt- og Vestjyllands Politi, vicepolitiinspektør Henrik Glintborg, når han ser på udbyttet af at have haft en fotovogn udstationeret i Ringkøbing-området i løbet af tirsdagen.

I første omgang blev der i den tidlige morgenstund stillet an til automatisk trafikkontrol på Holstebrovej inden for byskiltet, og her var der - som Henrik Glintborg formulerer det - otte bilister, der ikke kunne finde ud af at overholde fartgrænsen på maksimalt 50 kilometer i timen.

Efter nogle timers parkering på Holstebrovej valgte manden bag rattet i fotovognen at skifte placering, og den mørke varebil blev i stedet parkeret på Novej øst for Ringkøbing. Her blev tre bilister blitzet, så inden længe kan de forvente at modtage en opkrævning fra ordensmagten.

Alt i alt var fotovognen på plads i Ringkøbing-området i syv timer, hvor der altså samlet set blev afsløret 11 fartsyndere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce