x
Annonce
Håndbold

Kunne let have scoret 45 mål

Tobias Simonsen havde grund til at juble hele ni gange efter scoringer, da Rækker Mølle Håndbold slog HEI Skæring 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Da Rækker Mølle Håndbold fik forsvaret på plads efter en famlende start, blev HEI Skæring 2 kørt over af en velfungerende kontramaskine, som sikrede Rækker Mølles herrer en sikker sejr i 2. division.

Rækker Mølle: HEI slap lidt billigt med et nederlag på otte mål.

- Ja for vi kunne have scoret 45 mål, hvis vi havde været skarpe. Vi brændte 20 gange. Halvdelen af dem var på helt åbne chancer. Havde HEI ikke haft en god målmand, så havde de fået en ordentlig snitter, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Rækker Mølle startede dog ikke overbevisende.

- Vi forsøgte at dække offensivt for at være sikre på at komme op i gear mod et bundhold. Men det duede ikke. Vi kom bagud 6-4. Der ændrede vi til 6:0, og så fik vi fuld kontrol. Allerede ved pausen førte vi med 16-12, fortalte Rasmus Hansen.

Han kunne reelt ikke bruge kampen til ret meget.

- Nej det var to point og så videre. Det blev en kamp med meget få stationære angreb. Det var hele tiden noget med, at vi stod solidt defensivt, og så kunne kontrabølgen køre gang på gang. Vi lagde pres på i både første og anden bølge, og det gav mange scoringer. Sådan rigtig godt stationært angrebsspil var der ikke ret meget af, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-HEI Skæring 2 34-26 (16-12)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Tobias Simonsen 9, Christian Jespersen 7, Mathias Skræddergaard 7, Nicklas Hammer 4, Simon Madsen 2, Kristian Hedall 2, Mathias Hedegaard 1, Hans Chr. Fangel 1 og Lasse Kirkeby 1. Straffekast: Rækker Mølle 1 (0 mål), HEI 2 (1 mål). Udvisninger: Rækker Mølle en, HEI ingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce